• VIDEO: Policisti aptur vīrieti, kurš neievēro pašizolāciju un mēģina nozāģēt riteņu bloķētājus

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Noteikumus par pašizolāciju pārkāpis kāds vīrietis, kurš nesen atgriezies no ārzemēm. Tāpat viņu no braukšanas nav atturējuši uz automašīnas uzliktie riteņu bloķētāji.

    Matīsa ielā Rīgā, pretim Bērnu pasaulei, gaišā dienas laikā kāds vīrietis uz ielas sacēla pamatīgu traci. Viņš bija gribējis iesēsties savā automašīnā un doties dienas gaitās, taču ignorēja faktu, ka uz viņa transportlīdzekļa riteņiem uzlikti bloķētāji. To laušanas troksni dzirdēja arī kāda vietējās iestādes darbiniece. Sieviete norādīja, ka konkrētā persona sistemātiski nemaksā par stāvvietu.

    “Sarunas gaitā, viņš deva mājienus, lai viņam pārāk netuvojas un rīkojas uzmanīgi, jo viņš esot nesen atgriezies no Lietuvas, un viņam ir, pēc paša teiktā, kaut kādas saslimšanas pazīmes,” raidījuma atklāj Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

    Par pašizolācijas neievērošanu policija ir uzsākusi administratīvo lietvedību. Ņemot vērā, ka sarunas gaitā vīruss varēja tikt pārnests arī uz likumsargiem, konkrētie inspektori uz darbu pagaidām neies. Konkrētajiem kārtībsargiem noteikta pašizolācija un darba dīkstāve. Tas nozīmē, ka policisti drīkstēs atrasties mājās, vienlaikus saņemot algu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē