• VIDEO: Izveidots nākotnes sēdeklis ar mainīgu formu, radot sajūtu, ka pastaigājaties

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaguar Land Rover veido nākotnes sēdekli – novatorisku, formu mainošu sistēmu, kas radīta ar mērķi uzlabot klienta labklājību, pievēršoties pārlieku ilgas sēdēšanas izraisītajam veselības apdraudējumam.

    Mainīgo sēdekli testē Jaguar Land Rover salona izpētes nodaļa. Tā putās izmantoti vairāki aktuatori, lai radītu pastāvīgus mikropielāgojumus, kas liek Jūsu smadzenēm domāt, ka staigājat. Šo mainīgo sēdekli var individuāli pielāgot katram autovadītājam un pasažierim.

    Vairāk nekā ceturtdaļai pasaules iedzīvotāju – 1,4 miljardam – ir arvien mazkustīgāks dzīvesveids, kas var saīsināt muskuļus kājās, gūžās un sēžamvietā, tā izraisot muguras sāpes.

    Pavājināto muskuļu dēļ, krītot vai piepūloties, Jums ir lielāka iespēja savainoties.

    Imitējot iešanas ritmu jeb kustību, kas pazīstama kā iegurņa svārstības, šī tehnoloģija var palīdzēt samazināt veselības apdraudējumu, ko izraisa pārāk ilga sēdēšana garos braucienos. Jāatzīmē, ka, piemēram, autovadītāji Lielbritānijā nedēļā nobrauc vidēji 146 jūdzes.

    Šī izpēte ir daļa no Jaguar Land Rover apņemšanās pastāvīgi uzlabot klienta labklājību ar tehnoloģiskām inovācijām. Iepriekšējos projektos tika veikta izpēte kustības izraisīta nelabuma seku mazināšanai, kā arī ieviesta ultravioletās gaismas tehnoloģija, kas aptur saaukstēšanās un gripas izplatīšanos.

    Kopā šie centieni ved pretim Galamērķim – nulle (Destination Zero). Jaguar Land Rover mērķis ir padarīt sabiedrību veselāku un drošāku un vidi – tīrāku, lai radītu atbildīgu nākotni saviem darbiniekiem, klientiem un kopienām visapkārt. Pastāvīgi radot inovācijas, Jaguar Land Rover pielāgo savus produktus un pakalpojumus strauji mainīgajai pasaulei.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē