• Popularitāti guvušā «Dacia» zīmola automašīnas varēs aplūkot izstādē «Auto 2023»

    Auto izstāde
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    27. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    No 28. aprīļa līdz 30. aprīlim Ķīpsalā norisināsies ikgadējā starptautiskā autoindustrijas izstāde «Auto 2023». Šogad auto entuziastiem un citiem interesentiem būs iespēja klātienē redzēt «Dacia» zīmola jauno vizuālo identitāti, kā arī aplūkot vairākus automobiļus no «Dacia» klāsta – praktisko «Dacia Duster» un Latvijas 2023. gada Ģimenes auto «Dacia Jogger», kā arī jau iecienītos «Dacia Spring» un «Dacia Sandero Stepway» modeļus.

    Viens no jaunākajiem zīmola modeļiem «Dacia Jogger» ir godam nopelnījis savu 2023. gada Latvijas Ģimenes auto titulu, pārsteidzot ar savu unikālo daudzpusību un apvienojot sevī universāļa gabarītus, minivena salona plašumu un SUV priekšrocības.

    Modelis ir pieejams ar 5 vai 7 sēdekļiem, plašais salons ir viegli konfigurējams, tādēļ šis auto ir ērti izmantojams gan ģimenes izbraucieniem, gan darba vajadzībām. Divu veidu dzinēji (benzīna un ECO-G) ar sešpakāpju manuālo ātrumkārbu nodrošina papildu veiktspēju un jaudu.

    Izstādē būs apskatāmi arī vairāki citi pircēju vidū iecienīti «Dacia» automobiļi – elektroauto mīļotāji novērtēs elektrisko «Spring», kas ir lētākais elektroauto Eiropā. Šis pilsētas auto ir aprīkots ar 27,4 kWh ietilpīgu akumulatoru, kas klasiskajā WLTP ciklā nodrošina 230 kilometru sniedzamību, pilsētā līdz pat 300 kilometriem.

    Tikmēr citi auto entuziasti varēs apskatīt «Sandero Stepway» modeļa jaunāko versiju. Arī jaunajā veidolā tas ir saglabājis savu pievilcīgo vienkāršību. Paaugstinātais klīrenss ir iecienīts pircēju vidū, jo tas padara «Sandero Stepway» ne tikai par pilsētai piemērotu auto, bet arī ļauj doties izbraucienos pie dabas.

    «Dacia» izstādes stendā būs apskatāms arī viens no brīvdabai piemērotākajiem zīmola modeļiem – praktiskais «Dacia Duster», kas ir uzticams sabiedrotais gan ģimenei, gan dažādu nozaru profesionāļiem.

    «Dacia Duster» ilgstoši ir bijis pārdotākais zīmola modelis – krosovers par pieejamu cenu, darbināms gan ar benzīnu, gan dīzeli, gan gāzi, uzlabota optika un salonā ir iekļauta jaunākās paaudzes multimediju sistēma.

    Izstādes apmeklētāji varēs novērtēt arī jauno «Dacia» zīmola vizuālo identitāti – visa zīmola klāstā ir ieviests jaunais «Dacia Link» logo. Gluži kā ķēdes posmi, savienotie «D» un «C» burti minimālisma stila līnijās veido jauno logo, kas atspoguļo dizaina robusto vienkāršību.

    «Dacia» automobiļu stends atradīsies Ķīpsalas Izstāžu zāles 2. hallē, kur ikvienam interesentam būs iespēja auto ne tikai aplūkot, bet arī aprunāties ar «Dacia» pārstāvjiem un noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par izstādē redzamajiem modeļiem, kā arī citiem «Dacia» automobiļiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē