• «Bentley Bentayga EWB» piedzīvojis Baltijas prezentāciju

    Bentley
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Bentley Rīga» šogad svin savu piecpadsmit gadu jubileju, šo nozīmīgo notikumu atzīmējot ar «Bentayga» pagarinātās riteņu bāzes (EWB) debiju Baltijas tirgū. Kopš dibināšanas 2007. gadā «Bentley Rīga» ir audzis un paplašinājies, pierādot sevi kā ilgtspējīgu un uzticamu «Bentley Motors» partneri.

    Svētku nedēļas uzmanības centrā bija luksusa segmenta vadošais SUV, kas tagad kļuvis par 180 mm garāks.

    Ar plašākiem salona izmēriem nekā citiem luksusa konkurentiem, «Bentayga EWB» kā pirmais ražotāja modelis aprīkots ar «Bentley Diamond Illumination», kas izgaismo salonu caur ekskluzīvo, rokām darināto ādas apdari. Papildaprīkojumā pieejamā «Airline» krēslu specifikācija apveltīta ar pasaulē pirmā klimata sensora un inovatīvām sēdekļa regulēšanas sistēmām.

    «EWB Azure» par prioritāti izvirza komfortu ar rūpīgi atlasītu funkciju klāstu, kas nodrošina labsajūtu pie stūres. «Azure», kas izstrādāts ar labsajūtas ekspertu un neirozinātnieku palīdzību, ietver «Touring» specifikāciju ar progresīvu vadītāja palīdzības tehnoloģiju drošākiem un relaksējošākiem braucieniem.

    Baudāmu un mierīgu salona gaisotni nodrošina ievērojami samazināts trokšņu un vibrācijas
    līmenis. «Bentley Motors Europe» reģionālais direktors Balašs Rozs (Balazs Rooz) komentē:

    “Šādas jubilejas svinēšana autobūves nozarē ir īpašs brīdis. Ilggadēja partnerība ir pierādījums smagajam darbam starp automašīnu ražotāju un mazumtirdzniecības partneri tirgū, ļaujot izveidot spēcīgas attiecības un augstākā līmeņa klientu pieredzi. Zīmols Rīgā ir izveidots no nulles 2007. gadā līdz vispāratzītam un atpazītam šodien, un es varu tikai apsveikt visu «Bentley Rīga» komandu par uzticību, apņēmību un atbalstu šo gadu gaitā.”.

    «Bentley Rīga» vadītājs Valdis Spredzis piebilst: “Ar aizkustinājumu un lepnumu visa «Bentley Rīga» komanda atskatās uz piecpadsmit gadus ilgušo un patiesi neparasto ceļojumu ar šo zīmolu. Jāatzīmē, ka zīmols ir bijis ārkārtīgi stabils, kā pamatā ir augstvērtīgs dīlera salons un mana komanda.

    Komanda, kas, neraugoties uz straujo pasauli, kurā mēs attīstāmies, pēdējo piecpadsmit gadu laikā ir palikusi gandrīz nemainīga. Pietiekami reti gadās izmantot iespēju pateikties viņiem visiem, jo tas noteikti veicināja «Bentley Rīga» kļūt par atzītu un spēcīgu spēlētāju Latvijas tirgū.”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē