• Alfa Romeo Racing turpinās sadarbību ar itāļu pilotu Antonio Džovanaci

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    6. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Alfa Romeo Racing
    Alfa Romeo Racing F1 komanda arī nākamsezon izmantos itāļu pilota Antonio Džovanaci, ar kuru ir pagarināts līgums vēl uz vienu gadu, informē komanda.

    Džovanaci F1 čempionātā debitēja 2017. gadā. 25 gadus vecais pilots ir pirmais Itālijas pilots kopš 2011. gada, kas startē autosporta karaliskajā klasē.

    “Esmu ļoti laimīgs, ka arī 2020. gadā palikšu komandā,” saka Džovanaci, kurš šosezon izcīnīja savu pirmo ieskaites punktu F1 čempionātā. “Esmu ļoti pateicīgs par neticamo atbalstu, kādu saņēmu savā pirmajā pilnajā F1 sezonā, un gaidu mūsu sadarbības turpinājumu. Mēs šogad daudz ko kopā iemācījāmies un esmu pārliecināts, ka nākamsezon spersim lielu soli uz priekšu. Apzinos, ka vairs nebūšu iesācējs un man vairs netiks dotas nekādas atlaides: gribu būt konkurētspējīgs jau ar pirmo sezonas sacīksti un atmaksāt komandai par tās ticību man.”

    “Antonio šogad ir patiešām labi pastrādājis un mēs priecājamies par līguma pagarināšanu ar viņu,” uzsver Alfa Romeo Racing komandas vadītājs Frederiks Vasērs. “Viņa iekļaušanās komandā un rezultātu uzlabošanās visas sezonas garumā debijas gadā izskatās ļoti daudzsološi un mēs ar nepacietību gaidām, kad Antonio atklās visu savu potenciālu. Viņš sevi pierādījis kā ļoti ātru pilotu, neskatoties uz to, ka viņa pārinieks ir tik spēcīgs pilots kā Kimi Raikonens, un mēs sagaidām, ka Antonio turpinās progresēt.”

    Neskatoties uz to, ka līdz šim kopvērtējumā Antonio Džovanaci ir sakrājis par 27 punktiem mazāk nekā viņa pieredzējušais komandas biedrs Kimi Raikonens, jaunajam itāļu pilotam vairākkārt ir izdevies pārspēt somu veterānu kvalifikācijā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē