• Ornitoloģijas biedrība aicina pieteikties attālinātām lekcijām putnu atpazīšanā

    Daba un dzīvnieki
    Ziņu aģentūra LETA
    11. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Lai sniegtu ieskatu biežāk sastopamajās putnu sugās Latvijā un putnu vērošanas un sugu noteikšanas pamatprincipos, Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) izziņo pieteikšanos attālināto lekciju ciklam Pirmie soļi putnu atpazīšanā, aģentūru LETA informēja LOB komunikācijas konsultante Kitija Balcare.

    Lekciju ciklu tiešsaistē aicināti apmeklēt gan iesācēji, gan tie, kam putnu vērošana jau kļuvusi par aizrautīgu nodarbi, bet pietrūkst zināšanu to sugu noteikšanā, kuras ir sastopamas Latvijā.

    Balcare sacīja, ka, sākot ar 2021.gada novembri ik nedēļu tiešsaistē tiks publiskota tematiskā lekcija, kas tiks papildināta ar fotogrāfijām, audio un video ierakstiem. Lekciju kursa dalībnieki saņems piekļuvi, kura darbosies līdz pat lekciju kursa noslēgumam 2022.gada martā. Lekciju kursa dalībnieki to varēs noskatīties jebkurā sev ērtā laikā un vietā.

    Lekcijas vadīs pieredzējis putnu pazinējs LOB ornitologs, sertificēts putnu eksperts Andris Dekants, kurš jau vairākus gadus ir vadījis lekciju ciklu Pirmie soļi putnu atpazīšanā un palīdzējis mācīt studentus Nord lauka putnu noteikšanas kursos. Dekants ir arī viens no šogad izdotās grāmatas Latvijas ligzdojošo putnu atlanti 1980–2017 autoriem.

    Lekciju dalībniekiem būs iespēja pievienoties iepriekšējā gada lekciju dalībnieku domubiedru grupai vietnē Facebook, lai kopīgi dalītos jauniegūtajās zināšanās.

    Pieteikšanās anketa lekciju ciklam Pirmie soļi putnu atpazīšanā 2021 atrodama LOB mājaslapā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē