• VIDEO: Jāņu dienā BMW X7 traucas ar 181 km/h

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    28. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pagājušajā nedēļas nogalē, Jāņu dienā pulksten 17.50 uz autoceļa A8, posmā Eleja – Jelgava, virzienā uz Jelgavu, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirkņa Reaģēšanas nodaļas darbinieku uzmanību piesaistīja kāds pretim braucošais BMW markas automobilis, kas vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, brauca ar 181 km/h. Atļautais braukšanas ātrums šajā gadījumā tika pārsniegts par 91 km/h.

    Likumsargi nekavējoties veica apgriešanos pretējā braukšanas virzienā un steidzīgo transportlīdzekļa vadītāju aicināja apturēt automobili. Likumsargi konstatēja, ka BMW vadītājs ir kāds 1995. gadā dzimis vīrietis.

    Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process pēc Ceļu satiksmes likuma 55. panta divdesmit trešās daļas par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā ar vieglo automobili.

    Transportlīdzekļa vadītājam piemērots naudas sods 480 eiro apmērā un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību aizliegums uz sešiem mēnešiem.

    Valsts policija aicina automašīnu vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu neievērošana apdraud ne tikai paša vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē