• Rūta Judze no slavenā vīra joprojām saņemot draudus

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    18. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pirmais Sniegs (Facebook) / Evija Trifanova (LETA)
    Pagājušajā nedēļā visa Latvija sekoja grupas «Dzelzs vilks» bundzinieka Mārča Judža ģimenes drāmai – sieva Rūta viņu vaino vardarbībā, bet pats viņš to noliedz. Sabiedrība sadalījusies divās daļās, un katrai ir viedoklis, kurš šajā drāmā ir nelietis.

    Pagājušās nedēļas nogalē Rūta Judze žurnālam «Privātā Dzīve» atzinusi, ka ir apmulsusi par to, ko radījis viņas ieraksts sociālajos tīklos.

    «Negaidīju tik lielu rezonansi. Ir daudz palīdzības piedāvājumu, daudzi atklāj savu pieredzi, dod padomus risinājumu meklējumos, piedāvā juristu pakalpojumus.

    Ir cilvēki, kas atbrauc pie manis, lai neesmu viena. Jūtu, ka daudziem rūp,» sacīja Rūta.

    Atbalsta vārdus viņai paudušas vairākas slavenības, arī māksliniece Daina Gāga-Ēķe, rakstniece Andra Manfelde, aktrise Dārta Daneviča, pat premjere Evika Siliņa. «Pēc šādas publiskās liecības pavisam noteikti jāvērtē, vai bāriņtiesa rīkojusies bērnu labākajās interesēs. Paldies Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai, kas jau reaģējusi un lūgs skaidrojumus par satraucošo situāciju,» premjere vēstīja platformā X.

    Vaicāta, kā jūtas, saņemot šādu atbalstu, Rūta žurnālam «Privātā Dzīve» atbildēja: «Manuprāt, šeit nav būtiski, cik sabiedrībā esmu pazīstama. Ir punkts, kurā mēs visas sievietes savā ziņā kļūstam kā viena. Es kaut ko aizskāru. Publiskais atbalsts dod spēku un pārliecību, īpaši stiprina arī dziļi personiskais, tikai man privāti rakstītais.»

    Uz jautājumu, kā notikušais ietekmējis attiecības ar Mārci, Rūta atbildēja: «Esmu saņēmusi tikai draudus piedzīt zaudējumus dzīvesbiedram un mūzikas grupai, kā arī manipulatīvas izpausmes bērnu saskarsmes sakarā.»

    Plašāk lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē