• Meitas emocionāli apsveic Brūsu Vilisu dzimšanas dienā. Aktieri smagi skārusi demence

    Holivuda
    Estere Jansone
    19. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/emmahemingwillis
    Šodien trilleru aktierim Brūsam Vilisam aprit 69 gadi. Viņš jau divus gadus veselības dēļ ir prom no Holivudas. Kā viņš jūtas šodien?

    Tieši pirms diviem gadiem filmu «Cietais rieksts» zvaigzni Brūsu Vilisu skāra baisa slimība – viņam attīstījās demence, un izārstēties no tās nevar. Slimības dēļ viņš bija spiests pārtraukt savu spožo aktiera karjeru. Brūss jau bija ievērojis, ka viņam parādījušās grūtības runāt, rakstīt un saprast apkārtējos. Savukārt pērn aktiera tuvinieki medijiem atzina, ka Brūsa slimība ir ievērojami progresējusi.

    Šodien viņa vecākā meita Rūmere dālījās ar savam un tēva bildēm no viņas bērnības albuma. Tajās ir vecais labais Brūss – stiprs un iznesīgs. «Manā ķermenī ir tik daudz mīlestības pret tevi, ka nesaprotu, kā mani muskuļi to spēj izturēt. Tu esi labākais tētis, kādu es varētu iedomāties,» Instagram pauda aktiera pirmdzimtā.

     

    «Mans tētis ir mans labākais draugs. Iespējams, šobrīd vēl dziļākā līmenī,» savā apsveikumā rakstīja viņa meita Skauta un arī padalījās ar īpašām bildēm. Viņa ar lielu mīlestību atcerējās, kā dejojusi ar savu tēti debitanšu ballē. Skauta parādījusi arī to, kā viņas tētis izskatās tagad. Lai gan vizuāli aktieris šķiet labā formā, bildēs jaušamas skumjas…

    Brūsu Vilisu ik dienas aprūpē viņa sieva Emma, meitas un bijusī sieva Demija Mūra. Tiesa, kā tad īsti klājas aktierim, viņa ģimenes sievietes pēdējā laikā publiski vairās teikt. Pērn novembrī aktrises Drū Berimoras šovā Brūsa meita Talula Vilisa pastāstīja, ka aktierim demence ir visai agresīvā formā. 

    Brūsa veselības stāvokli kādā konferencē komentējusi arī viņa sieva Emma Heminga. Viņa neslēpj, ka sadzīvot ar demenci ir grūti, un tā tiešā veidā ietekmē arī ģimeni. Viņa kopā ar Brūsu audzina skolas vecuma meitas, deviņgadīgo Evelīnu un 11 gadus veco Meibelu, kuras šī situācija katru dienu mācā pacietību un pazemību, rūpējoties par slimo tēvu. Vaicāta, vai Brūss Vilis pats šobrīd apzinās, ka viņam ir demence, Emma atbildēja godīgi: «To ir grūti pateikt…»

    Pērnā gada nogalē Brūss un Smma svinēja kāzu 16. jubileju. Emma pauda, ka ar katru dienu viņas mīlestība pret Brūsu tikai pieaug. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē