• Hokeja fani vēršas pret Rīgas «Dinamo» spēlēšanu KHL līgā

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Ar atklātu vēstuli klajā nācis LLDK (Latviešu leģiona draugu klubs) un sporta draugu kopa «Namejs», paužot viedokli par Rīgas «Dinamo» spēlēšanu KHL līgā.

    «Sporta Draugu kopa «Namejs», kā viens no «Dinamo Rīga» fanu kluba dibinātājiem 2008. gadā, un LLDK (Latviešu leģiona draugu klubs), vēršas pie visiem Latvijas hokejistiem un faniem, tāpat pie visas Latvijas hokeja sabiedrības un Rīgas «Dinamo» vadības.

    Ņemot vērā šodienas starptautisko saspīlējumu, kurš radies Krievijas agresīvās ārpolitikas rezultātā, uzskatām par pareizu paust savu viedokli. Jebkāda Latvijas hokejistu, treneru un Latvijas tiesnešu dalība, ko organizē Krievijas hokeja federācija (KHL, MHL, VHL) līgu ietvaros, ir nepieņemama un nav atbalstāma. Mēs esam spiesti norobežoties no Rīgas «Dinamo» plānotās dalības KHL projektos.

    Hokejs, kā sporta veids, pašlaik Krievijā tiek apzināti izmantots agresorvalsts vadītāju politisko ambīciju apmierināšanai un netieši veicina pret Ukrainu izvērsto uzbrukumu.

    Mēs, fanu klubs Namejs, vienmēr esam atbalstījuši un mīlējuši Latvijas hokeju, taču neatbalstīsim agresiju ne hokeja laukumos, ne dzīvē!

    «Слава Україні (slavu Ukrainai)!» vēstulē raksta fani.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē