• Valmieras futbola kluba spēlē bērnam trāpa pirotehnika; prezidents norāda uz vecāku atbildību

    Pirotehnika
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valmiera FC (Twitter) / Evita Savalniece (Facebook)
    Kādā no «Optibet» futbola virslīgas spēlēm noticis nepatīkams incidents. Aizvadot spēli starp «Valmiera» un «Rīga» klubiem, skatītāju tribīnēs tikusi izšauta pirotehnika, kas trāpījusi kādam no mazajiem līdzjutējiem.

    Svētdienas vakarā Nika Savaļnieka sieva Evita publicējusi satraucošu ierakstu, norādot, ka fanu izšautā pirotehnika trāpījusi mazajai atvasei.

    ""Valmieras" futbola fani, liels lūgums apdomāt, vai tiešām pirotehnika ir savienojama ar bērnu pārpildītām tribīnēm!

    Es saprotu, ka netīšām, bet jūsu prieki šodien manam bērnam beidzās ar milzīgām sāpēm, kuras tik ātri nepāries! Tikai laimīga sagadīšanās, ka tā ir mugura.

    Es ceru, neviens gudrais man tagad neiedomāsies pateikt, ka bērniem tur nav vietas. Īsumā viss, lai arī šodien gribētos pateikt daudz vairāk," rakstīja Evita Savaļniece.

    Situāciju komentējis arī kluba prezidents Uldis Pūcītis.

     

    "Kā šīs spēles organizētāji uzņemamies pilnu atbildību par pirotehnikas, šajā gadījumā dūmu sveču, izmantošanu no kluba līdzjutēju puses, to neatļautu ienešanu stadiona tribīnēs. Ļoti pārdzīvojam, ka tās neuzmanīga pielietošana nodarījusi kaitējumu bērna veselībai, kurš atradās līdzās. Vēlamies arī vērst uzmanību uz to, ka jebkurā situācijā par bērna drošību ir atbildīgi arī viņa vecāki.

    Strādāsim pie pastiprinātākas kontroles, lai pirotehnikas ienešana tribīnēs neatkārtotos. Vēlam Savaļnieku ģimenei un viņu jaunākajai atvasei veiksmīgu ārstēšanās procesu, un drīzu atgriešanos futbolā," savā paziņojumā norāda kluba prezidents Uldis Pūcītis.

    Soctīklu lietotāji norādījuši, ka pirotehnikas izraisītie negadījumi ir ļoti bīstami. Šāda veida nelaime atņēma dzīvību arī Matīsam Kivleniekam, kurš gāja bojā no pirotehnikas lādiņa.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē