• Osokins un Gupalo atklāj, kad pāris varētu svinēt kāzas

    Kāzas
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO GRĀMATŽURNĀLA LĪGAVĀM (RADOŠĀ KOMANDA: ELĪNA UPMANE, IVETA RIKMANE, ROBERTA ČUDARKINA, KRISTĪNE DOMBROVSKA, IEVA KAŅEPE)
    Šarmantais mūziķu pāris Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo ir kopā jau 9 gadus un, kā jau tas šādās reizēs novērots, atrodas ne mazums cilvēku, kuriem šķiet, ka viņi zina labāk, kas un kā pārim būtu darāms.

    Uzstājīgie jautājumi par baltas kleitas un zelta gredzentiņa tematiku droši vien jau jaunos cilvēkus ir paspējuši nogurdināt, tomēr arī Roberto Meloni kanāla 360TV raidījumā «Pasaki to skaļi» vēlas uzzināt tieši to pašu.

    Pāris smaidot atbild, ka visas kāzu sajūtas jau paguvuši izdzīvot tematiskajā foto sesijā, un interesentiem šīs bildes ir apskatāmas internetā. Lai arī neiztika bez saviem kurioziem, pāris šo piedzīvojumu atceras ar prieku.

    Tomēr, atbildot uz jautājumu bez jokiem, Katrīna teic, ka vispirms ir jāsakārto dzīves biedru likums:"Tad, kad tiesības precēties būs pilnīgi visiem cilvēkiem, arī daudziem, kuriem tas nozīmētu daudz vairāk nekā mums, arī mēs varētu šo soli apsvērt."

    Šī cēlā un diplomātiskā atbilde tiek atzīta par gana labu esam. Varbūt tie, kas arī cieš no uzmācīgiem apkārtējo jautājumiem līdzīgā sakarībā, varētu ņemt to savā apbruņojumā?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē