• Mūziķis Krivenchy: Esmu radīts Dienvidamerikai, bet piedzimis latvieša ķermenī

    Singapūras satīns
    Evija Kalnbērza
    21. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins
    Grupas Singapūras satīns prezentāciju klubā Sinners tās solists apmeklēja, tērpies sporta tērpā ar pamanāmu zīmola nosaukumu, kas nedaudz sasaucas ar viņa skatuves vārdu Krivenchy.

    Uz grupas Singapūras satīns jaunā albuma Stonk prezentāciju tās solists Jānis Krīvēns, kā jau reperim pienākas, ieradās izteiksmīgā sporta tērpā ar pamanāmu luksusa zīmola logo. Šāda veida Givenchy komplekts maksā vismaz 1000 eiro, taču mūziķis savu tērpu dabūjis par smiekla naudu.

    «Es to jau pasen nopirku Turcijā par 25 eiro, jo neesmu jau idiots, lai meklētu oriģinālu,» atzīstas viņš. Izveidot tēlu šim vakaram Jānim esot palīdzējusi modele Terēze Strādniece.

    «Es jau būtu nomiris vai cietumā, ja nebūtu Singapūras satīna. Tagad par to vēl nevaru publiski stāstīt, bet domāju, ka vecumdienās sarakstīšu ļoti interesantu grāmatu,» albuma prezentācijā solīja Krivenchy.

    Taču piedzīvojumu viņa dzīvē netrūkst arī tagad. Aizvadītajā vasarā tas bija ceļojums uz Dienvidameriku, kur Bolīvijā viņš apciemoja skandalozo narkokurjeru Rolandu Privertu.

    Jānis kopā ar režisoru Sandiju Semjonovu par to izveidojis dokumentālo seriālu Bolīvija. Pa kokas pēdām, tas šobrīd skatāms televīzijā. «Rolands ir baigais frukts, un piedzīvojumi pie viņa bija iespaidīgi. Ja viss būs labi, ap Ziemassvētkiem braukšu uz Kolumbiju filmēt nākamo sezonu,» atklāj Jānis.

    «Sapratu, ka esmu radīts Dienvidamerikai, bet piedzimis latvieša ķermenī, jo kaut kāds gļuks noticis matricā,» lēš Krivenchy.

    «Es gribētu dzīvot kādā no Latīņamerikas valstīm, visticamāk, Panamā. Tur ir cita kultūra, pilnīgi cita mentalitāte. Pandēmijas laiks īpaši izgaismoja to, ka mēs šeit dzīvojam pārāk privileģēti. Dienvidamerikā cilvēku var nošaut uz ielas, viņi ir pieraduši pie nāves, un arī citādāk to uztver. Man nepatīk drošība, man patīk sajūta, ka es dzīvoju šodienai ar siltu sirdi un daudz krāsām.

    Latvijā viss šķiet pelēks, bet tur – pat ja viss ir pilnīgā d…ā – cilvēki tāpat smaida un bauda dzīvi. 

    Viņi ir pieticīgi, ar citu vērtību skalu. Mēs šeit paši sev radām neesošas problēmas, kaut vai tā visa ņemšanās ap Kristiana Brektes murāli,» spriež mūziķis. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē