• Latvijas slavenākie Vērši — šajā gadā dzimst līderi

    Vērša gads
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    6. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Iveta Vaivode
    «Šajā zodiaka zīmē dzimst cilvēki, kuriem dzīvē bieži izdodas ieņemt līdera vietu. Tas viņiem sanāk, pateicoties mākai socializēties, sadarboties un strādāt kolektīvā, tāpēc daudzi Vērši ir izcili treneri, direktori, režisori. Dzīves otrā puse viņiem parasti ir veiksmīgāka par pirmo. Kopumā Vērši ir sociāli aktīvi. Es gribētu arī teikt, ka sirdī ļoti miermīlīgi cilvēki. Vērsis nav no tiem, kurš kāps pāri līķiem sava mērķa sasniegšanai. Viņus raksturo humānisms un demokrātiskums,» Vērša gadā dzimušos raksturo astrologs Andris Račs.

    Juris Žagars,

    Dailes teātra direktors

    • Ko sagaidāt no nākamā gada: Nākamajam gadam kā spēcīgam Vērsim ir jāsāk vilkt mūs ārā no situācijas, kurā mēs nokļuvām gadā, kad vadībā bija Žurka. Esmu pārliecināts – tas ir pa spēkam tikai Vērsim.
    • Kādas Vērša īpašības jums piemīt: Spēja ilgi izturēt gan fizisko slodzi, gan stresu. Diemžēl dažkārt manī izpaužas arī tāda Vērsim raksturīga īpašība kā spītība par katru cenu panākt iecerēto tūlīt un tagad. Nezinu, vai tas ir tik labi šodien, kad vairāk noder diplomātija un māka klusi pakāpties atpakaļ, lai vēlāk tiktu tālāk uz priekšu. Tā nav Vēršu stiprā puse… 

    Nauris Puntulis,

    kultūras ministrs

    • Ko sagaidāt no nākamā gada: Vairāk cilvēciskas iejūtības, miera, izpratnes, spējas iedziļināties, kā arī spēju paraudzīties tālāk un augstāk, saskatīt nākotnes perspektīvu.
    • Kādas Vērša īpašības jums piemīt: Varu gan iejūgties arklā un neticami garas stundas art, varu arī kā Vērsis mierīgi stāvēt piesaulītē. Vienlaikus spēju ilgi vērot, bet varu arī krasi un ātri reaģēt.

    Egils Siliņš,

    Latvijas Nacionālās operas un baleta direktors

    • Ko sagaidāt no nākamā gada: Sagaidu atvadas no Covid-19 pandēmijas, cilvēku izsalkumu pēc kultūras, sevišķi opermūzikas. Sagaidu pēc iespējas vairāk pozitīvu ziņu, kādu šajā gadā bija pārāk maz. Gribētu sagaidīt arī ekonomikas drīzu atlabšanu, kas darītu cilvēkus apmierinātākus un dzīvespriecīgākus.
    • Kādas Vērša īpašības jums piemīt: Neatlaidība un mērķtiecība.

    Ieva Plaude-Rēlingere,

    investīciju fonda Lawewnce Asset Management izpilddirektore

    • Ko sagaidāt no nākamā gada: Paklausīgus bērnus, daudz interesanta darba, dažus jaunus projektus, kas vienmēr iespējami krīzes situācijā. Privātajā dzīvē – vienmēr ir patīkami, ja ir kāds, kas dāvina rozes. Sev nākamajā gadā novēlu nepazaudēt spēju priecāties par skaistiem ikdienas brīžiem.
    • Kādas Vērša īpašības jums piemīt: Lielas darbaspējas un stūrgalvība. Kaut arī pati ticu, ka esmu maiga un romantiska.

    Einars Repše,

    ekspremjers un Latvijas Bankas kādreizējais vadītājs

    • Ko sagaidāt no nākamā gada: Lai man izdodas visi labie darbi, ko esmu iecerējis. Padomā ir dažādi projekti, taču sīkākās detaļās šobrīd būtu pāragri ieslīgt, citādi vēl nepiepildīsies. Varu teikt tikai vienu – rokas klēpī neturu.
    • Kādas Vērša īpašības jums piemīt: Nekādas, es jūtos kā cilvēks. Godīgi sakot, horoskopiem īpaši neticu un ar tādām lietām pārāk neaizraujos. Ja mēs raugāmies uz vērsi kā dzīvnieku, mani varētu raksturot vērša izturība un mērķtiecība. Katrā ziņā tās ir īpašības, kuras es vēlētos, lai man piemīt. Vai tāds es tik tiešām arī esmu, tas jau no malas cilvēkiem labāk redzams.

    Artis Ābols,

    hokeja treneris

    • Ko sagaidāt no nākamā gada: Droši vien nebūšu oriģināls, un, līdzīgi kā miljoniem citu cilvēku uz Zemes, vēlos, lai nākamajā gadā beidzas koronavīrusa epidēmija. Nekāda tāda milzu globāla plāna man nav, gribētos vairāk optimisma un dzīvesprieka, kas droši vien parādītos pats no sevis, ja Covid-19 pazustu no mūsu dzīves. Gribas beidzot atgriezties pie ierastās dzīves. Tagad, kad tā mums atņemta, beidzot varam novērtēt, cik patiesībā laba dzīve mums bija. Agrāk cilvēki gaudās par to, kā viņiem nav, tagad beidzot varam novērtēt to, kas mums ir. 2020. gads mums visiem ir lieliska mācība.
    • Kādas Vērša īpašības jums piemīt: Esmu diezgan karstasinīgs un ātri aizsvilstos, ja mani kaitina, bet es samērā ātri arī ateju no dusmām. Kā Vērsis es arī ātri apvainojos. Runā, ka esmu arī mērķtiecīgs. Pašam gan liekas, ka tās man varētu būt vairāk.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē