• FOTO: Medusmēnesis starp degunradžiem un zebrām. Fitnesa treneres izklaidējas par 5000 eiro

    Ceļošana
    Evija Kalnbērza
    24. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme.
    Foto: no privātā arhīva
    Fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme.
    Fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme nesen atgriezušās no medusmēneša Dienvidāfrikā, kurp devās uzreiz pēc kāzām. 12 dienās viņas piedzīvoja gan bailes un vilšanās rūgtumiņu, gan tik skaistus skatus, ka no aizkustinājuma bija jāraud. Tas viss viņām izmaksāja 5000 eiro.

    Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme salaulājās Kopenhāgenas baznīcā un uzreiz pēc tam lidoja medusmēneša ceļojumā uz Dienvidāfriku. Šo piedzīvojumu mīlnieces sev sagādāja laikus un par izdevīgu cenu iegādājās lidojumu un Johannesburgu. «Mums izdevās dabūt biļetes par 1000 eiro. Papildu izmaksas veidoja vīzas, apdrošināšana un dzīvošanas izdevumi. Kopumā mums abām ceļojums maksāja 5000 eiro,» aprēķināja Sendija. Viņa piebilst – šis esot meiteņu dārgākais ceļojums, jo pat Japānu apceļojušas krietni lētāk.

    Fitnesa treneres neslēpj – ne viss izdevies tik saldi, kā cerēts. «Mūsu ceļojumam bija divas daļas – viena bija Keiptaunas apmeklējums, otra – trīs dienas safari,» atminas Danute.

    «Bijām laikus ievākušas informāciju, ka Keiptauna ir gana bīstama pilsēta, tāpēc zinājām – diennakts tumšajā laikā vienām staigāt apkārt nevajag. Taču šos brīdinājumus neuztvērām pārāk nopietni, jo tādi bijuši arī citos ceļojumos. Mēs izvēlējāmies nakšņot skaistās, krāsainās mājiņās, nemaz nenojaušot, ka krāsainās mājiņas Dienvidāfrikā nozīmē nabadzību,» teic Sendija.

    «Taksometra šoferis mums sacīja, ka droši ir tikai mašīnā. Mēs pat nevarējām no savām naktsmītnēm aiziet līdz veikalam pēc veļas pulvera, jo apartamentu apsargs mūs jau ap septiņiem vakarā nekur nelaida vienas, visur nāca līdzi, bruņojies ar steku.»

    Visai netīkamu pieredzi Keiptaunā ļāva aizmirst ceļojuma otrā daļa, kad abas piepildīja ilgi loloto sapni – devās uz Pilanesbergas Nacionālo parku. «Bijām atradušas šo vietu internetā. Tas ir milzīgs dabas parks – divu Rīgu lielumā,» atminas Sendija.

    «Nakšņojām kompleksā «Melnais degunradzis», kurā bija tāds komforts, ka  mums ne par ko pašām nebija jādomā.

    Tur viss bija lieliski – viesmīļi, menedžeri, autovadītāji par mums ļoti rūpējās,» stāsta viņa un atceras, kā abas malkojušas šampanieti pie peldbaseina. 

    Safari braucienos viņas bijušas četras reizes. Vērot dzīvniekus devušās jau piecos no rīta. «Mūsu braucieni bija medības ar acīm. Redzējām ziloņus, antilopes, nīlzirgus, degunradžus, arī zebras un žirafes,» saka Danute.

    Citas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Kas ir Lindas Leen jaunais pavadonis?
    • Dzelzītis tirgo dzimtas īpašumu Alojā. Grib atbrīvoties no sāpīgām atmiņām.
    • Samanta Tīna uz savu ballīti ierodas viena. Kur palicis slepenais līgavainis?
    • Draud spridzināt Rīgas viesnīcu. Tur mitinājās bijušais Krievijas oligarhs.
    • Gundega Skudriņa pēc šķiršanās saņem rožu klēpjus
    Privātā Dzīve nr43/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē