• Elīna Zute par kāzām ar bokseri: Dokumentus es iesniedzu viena

    Kāzas
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Zutis ar draudzeni Elīnu.
    Foto: No privātā arhīva
    Kristaps Zutis ar draudzeni Elīnu.
    Kristaps Zutis un Elīna Pakalne gatavojas savai kāzu ceremonijai. Elīna nakti no Kristapa pavada atsevišķi, kur kopīgi ar vedējmāti atminas gatavošanās iespaidus gan par īstās kāzu kleitas atrašanu, gan to kā pāris nolēma vēl šogad paspēt reģistrēt laulību.

    Pagājušās nedēļas nogalē sabiedrību pāršalca patīkama ziņa – digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne un bokseris Kristaps Zutis apprecējās. Mediji šīs kāzas dēvē par «gada slepenākajām», jo neviens par šādu pavērsienu nenojauta. Izrādās, ka viņu tuvinieki arī nezināja par lielo notikumu.

    Elīna atklāj, kāpēc tāda slepenība un kā norisinājās gatavošanās process.

    «Īstenībā mums tas notika spontāni un pēkšņi. Mēs vienu dienu sēdējām un pieņēmām lēmumu. Dokumentus es iesniedzu viena, elektroniski no mājām.»

    Laulības reģistrācijas dokumentus viņa iesniedza 13. novembrī. Aizkadru intervijā viņa atklāj, ka dokumentus iesniedza viena, jo Kristapam ļoti nepatīk strādāt ar papīriem. Kristaps šo dzīves lielo soli uzskata par loģisku un saprotamu.

    «Es uzskatu, kas tas ir tikai loģiski un normāli, ka cilvēki kaut ko veidojot, to visu nostiprina, kādā momentā Dieva priekšā, kaut kādā brīdī juridiski.»

    Jau iepriekš tika ziņots, ka 15. decembrī oficiāli apprecējās digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne un bokseris Kristaps Zutis. Pēc kāzām Elīna pārgāja vīra uzvārdā un tagad ir Elīna Zute.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē