• Didrihsones vīrs greizsirdīgs uz Elīnas pielūdzējiem: Tie ir Latvijā zināmi vīrieši

    Greizsirdība
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Influencere Katrīne Vasiļevska viesojas pie Didrihsonu ģimenes viņu plašajā mājoklī. Šoreiz sarunai pievienojas arī uzņēmējas Elīnas Didrihsones vīrs Nauris, kurš sarunā atklāja, ka patiesībā ir ļoti greizsirdīgs un pieskata sievas sociālos tīklus, kuros viņai raksta ne mazums vīriešu, tostarp, arī sabiedrībā zināmi.

    Skandalozā uzņēmēja Elīna Didrihsone ap sevi pulcē tūkstošiem sekotāju interneta vidē, reklamējot gan sevi kā personību, gan savu uzņēmumu «Butterfly».

    Šāda atpazīstamība vainagojas ar neatlaidīgiem pielūdzējiem, kas jaunajai sievietei velta dažādas ziņas. Sarunājoties ar šovu «Slavenības. Bez filtra» Elīnas vīrs Nauris atklāj, ka ir bijis laiks, kad viņš ļoti sekojis līdzi sievas ziņām sociālajos tīklos.

    «Šajā gadā mazāk, bet citus gadus es intensīvi gāju viņas Instagram un skatījos, kas tur nāk. [..] Principā, es gāju tur iekšā skatīties, kādi piedāvājumi mums nāk un atbildu uz tiem. Ir pat tādi cilvēki, kas Latvijā ir zināmi vīrieši. Bet tad cilvēkam ir piecdesmit gadi. Man liekas, viņš bija futbola kluba boss, vai nu Skonto vai Valmierā. Tāds ar pusgariem matiem, krieviņš,» stāsts Nauris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē