• X Faktora uzvarētāja Elīna Gluzunova: Kādā brīdī pazaudēju ticību sapnim par dziedāšanu

    Slavenības
    Inese Mizovska
    16. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    Pirms daudziem gadiem X faktora trešās sezonas uzvarētājai nagu kopšanas speciālistei Elīnai Gluzunovai maestro Raimonds Pauls pateica vārdus, ko viņa atcerējās uz mūžu…

    Mazai meitenītei bija sapnis – kļūt par slavenu dziedātāju. Taču bija jāpaiet daudziem gadiem, lai ar mazuli zem sirds pagājušajā svētdienā beidzot iemirdzētos visas Latvijas priekšā – šova X Faktors finālā. Kad Elīna nostājas uz skatuves, mazais, reaģējot uz māmiņas balsi, vēderā sarosās.

    Februārī viņi pirmo reizi ieraudzīs viens otru. To, ka ir trešās atvases gaidībās, Elīna gribēja paturēt noslēpumā līdz brīdim, kad tiks šovā.

    «Kad pieteicos atlasei, vēl nezināju, ka esmu stāvoklī.»

    «Kad dziedāju krēslu izaicinājumā, nevienam to neteicu. Tikai tad, kad jau biju ieguvusi vietu šovā, piegāju pie producentes un atzinos: «Ir šāda situācija. Ko mēs varam darīt? Vai tas traucēs šovam?» Producente atbildēja: «Nekas! Meklēsim tev lielākas kleitas.»

    Mājās Vaidavā dziedātājai jau ir divi lieli viņas talanta cienītāji – piecus gadus vecā meita un trīs gadus vecais dēls. Katrs rīts viņu mājās sāks ar to, ka bērni planšetē atrod video, kur mamma izpilda dziesmu Ziemeļvējā. Tā viņiem patīk vislabāk.

    Elīnas dzīves draugs Artjoms gan ir atturīgāks – kad jaunā dziedātāja pieteikusies šovam, bijis skeptiski noskaņots.

    «Viņš uzskata, ka cilvēkam ir jāstrādā ar galvu, un dziedāšana ir tikai vaļasprieks un izklaide. Sākumā bija neizpratne, kāpēc tas man vispār ir vajadzīgs. Pēc tam mēs vienkārši par X Faktora tēmu nerunājām. Protams, zinu, ka viņš lepojas ar mani, lai arī vārdos to nesaka. Es jau sen esmu samierinājusies, ka mans vīrietis vairāk ir darītājs, nevis runātājs,» pasmaida Elīna.

    Ikdienā Elīna ir nagu kopšanas speciāliste. «Šovs mani nav mainījis. Zvaigžņu slimība man nedraud, jo pēc būtības neesmu superzvaigznes tips. Taču kādu dienu skatījos uz klientes nagiem un domāju – jā, manikīrs man labi padodas, un droši vien es to varētu attīstīt vēl labākā līmenī. Varbūt pat kļūt par pasniedzēju. Taču ne jau to es sapņoju darīt visu savu dzīvi,» atzīstas viņa.

    «Dziedāšana man ir ielikta šūpulī. Kad biju maza, domāju – es noteikt būšu slavena dziedātāja. Taču kādā brīdī pazaudēju ticību šim sapnim,» atceras šova zvaigzne.

    Tas notika 16 gadu vecumā – Māmiņdienas koncertā Cēsīs, kur piedalījās Maestro Raimonds Pauls. Viņš meitenei pateica liktenīgus vārdus, kas gan cēla spārnos, gan vēlāk gadiem ilgi kalpoja par sāpīgu atgādinājumu tam, kas tā arī nepiepildījās. «Motivācija kaut ko sasniegt mūzikā manī pamazām pieklusa. Es turpināju braukt uz konkursiem, bet manī vairs nebija tādas dzirksteles kā agrāk,» atceras Elīna.

    Saglabāt sapni par skatuvi palīdzēja vecvecāki. «Īpaši vectētiņš, kurš visu laiku mani mudināja turpināt dziedāt.

    Neilgi pirms nāves viņš skatījās Raimonda Paula koncertu televīzijā un sacīja vecmāmiņai: «Arī mūsu Elīnīte tur varēja būt!» Vectētiņš zināja, ko Pauls man bija teicis, un mēs visi ģimenē ļoti gaidījām to brīdi, kad beidzot kaut kas notiks un es stāvēšu uz lielā skatuves,» saka Elīna.

    Ko tieši viņai pateica Maestro un kāds patiesībā bija jaunās dziedātājas ceļš pretī zvaigznēm, uzzināsiet ekskluzīvā intervijā Privātās Dzīves dubultnumurā! Pārdošanā jau šonedēļ!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē