• Viktors Zemgals iziet sabiedrībā ar 40 gadu jaunāku daiļavu: Mēdzu viņu saukt par meitiņu

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    19. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook, Instagram
    Beidzamajā laikā dziedātājs itin bieži manīts dažādos pasākumos kopā ar kādu jaunu, simpātisku dāmu.

    Simpātiskā gaišmate pie sāniem grupas Eolika dziedātājam Viktoram Zemgalam manīta vairākkārt – nesen viņi apmeklēja festivāla Bildes blūza koncertu. Arī grupas Apvedceļš 19. jubilejas svinībās ieradās kopā, un jaunā dāma devās pie mikrofona, lai kopā ar grupas solistu nodziedātu slaveno hitu Zemenes. Kā noskaidroja PDz, skanīgās balss īpašniece ir jaunā dziedātāja Beāte Meldere.

    Viņa ir skolojusies privātstundās pie Viktora Zemgala. «Pirms trīsarpus gadiem kopā ar grupu Eolika uzstājāmies Kalnciema kvartālā, kur viņa bija atnākusi kā skatītāja. Pēc tam Beāte mani uzrakstīja feisbukā, ka labprāt pie manis pamācītos,» atklāj Zemgals.

    Tā kā pēc izglītības esmu kordiriģents un pasniedzējs, mana izglītība to atļauj. Cītīgi gadu pastrādājām. Konstatēju, ka viņa ir ļoti apdāvināta, turklāt mums ļoti labi saskan balss tembri. Viņa ir uzmanīga, spēj pielāgoties.

    Diezgan grūti viņu ir izsist no rāmjiem. Tāda tipiska latviešu mūzikas fane.

    Šad tad uzstājamies kopā un esam ierakstījuši arī duetu Tu un es no mūzikla Mamma Mia ar Marikas Svīķes latvisko tekstu. Koncertos dziedam vairākus duetus, un Jānis Krūmiņš īpaši viņai uzrakstījis dziesmu Rudenīgs blūzs,» atklāj Viktors. Pagājušajā vasarā Beāte aizvietojusi arī Ilonu Stepanovu Eolikā, kad devušies uz Jāņu svinībām Anglijā.

    Runā, ka Zemgalu un jauno sievieti saistot kas vairāk nekā tikai skolotāja un audzēknes attiecības.

    Par to Viktors smaidot atbild: «Protams, mēs bieži kontaktējamies. Taču mums ir vairāk nekā 40 gadu starpība! Mēdzu saukt viņu par meitiņu. Esmu ģimenes cilvēks, man ir sieva, trīs dēli un četri mazbērni, un mājās viss ir kārtībā. Nekādu intīmo intrigu nav. Bet baumos jau vienmēr.»

    Viktors stāsta, ka ar Beāti ir viegli sadarboties uz skatuves, bet pasākumus abi kopā apmeklējot tādēļ, lai viņa gūtu vairāk pieredzes un informācijas. «Vajadzētu strādāt vēl vairāk. Savulaik, kad Eolika bija Latvijas Valsts Filharmonijas pakļautībā, mums bija arī deju nodarbības, treniņi un daudz vokālo nodarbību,» piebilst dziedātājs.

    «Beātei ir savs uzskats, kā ģērbties un izskatīties. Es viņai sniedzu padomus no savas pieredzes un priecājos, ka tie var būt noderīgi. Savukārt no viņas kā no jauna cilvēka arī daudz mācos. Man blakus ir cilvēks, kurš mani iedvesmo ar savu talantu, izskatu un attieksmi. Interesanti, ka viņa manā repertuārā atrod sen aizmirstas dziesmas, kas Beātes vecuma klausītājiem šķiet labas. Esmu savā programmā šo to aizmirstu atjaunojis. Mēdz teikt, ka, kontaktējoties ar jaunākiem cilvēkiem, tu pats kļūsti jaunāks,» atklāts ir viņš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē