• Viktors Freibergs izdod grāmatu par cīņu ar vēzi: Ceru, ka tā palīdzēs citiem atgūt dzīves sparu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    8. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)
    Laista klajā kinopētnieka Viktora Freiberga Kinomāna slimības vēsture – privāta un vienlaikus kinematogrāfiska dienasgrāmata, kurai bija arī terapeitisks efekts viņa cīņā ar smago slimību.
    Nākamais: Lielākais atbalsts – meita

    Cer, ka grāmata palīdzēs citiem

    «Kad manā dzīvē iestājās neziņas pilns un smags posms, nolēmu sākt rakstīt šo daļēji fiktīvo dienasgrāmatu un rakstīšanai izrādījās dziedniecisks spēks. Grāmata ir arī par kino, kas joprojām palīdz man izdzīvot,» tā par savu pirms sešiem gadiem iesākto dienasgrāmatu saka Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikāciju studiju nodaļas vadītājs un lektors Viktors Freibergs. «Es ļoti ceru, ka tā palīdzēs arī citiem atgūt dzīves sparu un nejusties vientuļiem savās ciešanās,» viņš piebilst.

    Freibergs, prezentējot savu veikumu kuplā sanākušo lokā, atzinās, ka īsti nezina, ko par to stāstīt. «Manas intervijas par šo grāmatu visas ir vienādas – var izlasīt tikai vienu. Drīzumā būs vairākas. Un tad vienā brīdī viss apstāsies, kad visi izlasīs grāmatu un negribēs ar mani runāt. Tad iestāsies miers un negaidīts klusums,» ar sev raksturīgo melno humoru noteic autors.

    Raksta turpinājums:

    Nākamā lapa

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē