• Vardarbībā vainotā Kristapa Strūberga karjera grupā Singapūras satīns ir beigusies

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Vardarbībā pret sievu un bērnu māti apvainotais grupas Singapūras satīns dalībnieks Kristaps Strūbergs vietnē Instagram paziņojis par grupas pamešanu.

    Mūziķis vietnē Instagram raksta: «Mani draugi! Līdzbiedri, atbalstītāji! Un arī citādi domājošie! Kā jūs zināt, jau gandrīz gadu esmu ierauts publiskā privāto lietu kārtošanā ar manu bijušo sievu Mairitu, kura man radījusi sievu sitēja tēlu, un man nesaprotamu iemeslu dēļ turpina to darīt no jauna. Tāpat kā pērn, arī tagad varu tikai atkal atkārtot: es neesmu sitis savu sievu un neesmu vērsis pret viņu nekādu vardarbību…

    Diemžēl šie publiskie paziņojusi ietekmē arī visu mūsu grupu.

    Tādi virsraksti kā Singapūras satīns dalībnieka sieva cīnās pret vīra vardarbību met ēnu uz visu grupu, kurā bez manis ir vēl septiņi dalībnieki – radot iespaidu, ka viņi mani piesedz. Es labi apzinos, ka šāda publicitāte grupas attīstībai un radošajam garam dod triecienu, kas traucē radīt jaunas dziesmas un rada nepatiesu iespaidu par visu grupu.

    Kristaps Strūbergs nav viss Singapūras satīns un Singapūras satīns nav tikai Kristaps Strūbergs. Tāpēc, lai izbeigtu grupas saistīšanu ar manām personīgajām problēmām, es no šī brīža līdz mēs atrisināsim savas attiecības, aizeju no dalības grupā Singapūras satīns. Maniem muzikālajiem kolēģiem grupā ir lieli un radoši plāni, kurus es negribu sagraut. Es tiešām vēlu, lai Singapūras satīns sasniedz jaunus muzikālus augstumus. Šobrīd bez manis. Tikmēr es turpināšu savu cīņu.» 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē