• Valērija Maligina atraitni nelaiž mazmājiņā – apsaukāšanās lāsti un durvju izdauzīšanas mēģinājumi

    Neparasti
    Marta Kalniņa
    7. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva un publicitātes materiāliem
    «Grūstīšana, raustīšana, knaibīšana un aurošana šādā intensitātē atgadījās pirmoreiz,» pauda māksliniece un miljonāra Valērija Maligina atraitne. Tualetes apmeklējums Majoros viņai izvērties trakā piedzīvojumā.

    «Biju devusies pastaigā pa pilsētas ielām, masku biju aizmirsusi mājās, jo nebija plānotas ne tikšanās, ne grozīšanās kādās publiskās vietās,» tās dienas notikumus atminējās māksliniece un aktrise Elīna Maligina, kas publiskā vidē sevi dēvē par Helēnu Oru. Citkārt masku vietās, kur tā jāvalkā, viņa vienmēr izmantojot.

    «Daru gan to miera labad – cienot citu piesardzību – un lai nedotu iespēju idejas vārdā mani lamāt, apsaukāt, dzenāt, kaunināt vai iespaidot fiziski,» sociālajos tīklos vēstīja viņa.

    «Bet vēders sagriezās, un īsā laikā situācija bija jārisina. Tad, lūk, devos uz vienkāršāko un klusāko tualeti Majoru parkingā. Maza būdiņa, kas paredzēta šādiem gadījumiem. Vienā kvadrātmetrā es viena pati daru savu lietu, un maska te būtu bijusi nebijusi,» nospriedusi viņa. Pie tualetes gan bijis uzraksts, ka ienākt kabīnē drīkst tikai ar sejas aizsargmasku, taču Helēna Ora nolēmusi riskēt.

    «Te, kā no zila gaisa, spalgā un rājošā balsī man zibenīgi metās virsū pēc skata sprigana pusmūža kundze, liedzot man izdarīt to, ko nevaru nedarīt, jo man uz sejas nav maskas,» atminējās māksliniece.

    «Virzoties uz poda pusi, skaidrā latviešu valodā aicināju labierīcību priekšnieci būt saprotošai, nomierināties un atgriezties savā aizstiklotajā kontrolpostenī, lai ievērotu distanci un nesaņemtu manu elpu. Arī mans tests pirms pāris dienām bija negatīvs, bet tas nevienu šajā duelī neinteresēja.

    Raujoties uz klozetpoda pusi, es tiku saķerta aiz apģērba un grūstīta nevaldāmo saimnieces dusmu uzplūdā, ka es neievēroju likumu un ka viņa to nepieļaus.

    Es tomēr ieslēdzos kabīnē un nokārtoju savu sasāpējušo lietu. Aiz durvīm gan bija skaļi vārdi, apsaukāšanās lāsti un durvju izdauzīšanas mēģinājumi, bet man nebija variantu.»

    Māksliniecei pat bijis bail pamest slēgto tualetes kabīni. «Tomēr izaicināju likteni, skaļi ziņojot, ka mana seja ir ietīta jakā un ka labāk priekšniecei būtu atkāpties, lai divi metri būtu starpā. Skaļu lamuvārdu pavadīta, es izbēgu no tualetes, vēlot vien spēku, veselību un izturību šai atbildīgajai dāmai,» piedzīvoto atminējās Helēna Ora.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē