• Ugunsgrēks Artusa Kaimiņa dzīvoklī — kas īsti notika liktenīgajā vakarā?

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    9. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Mārtiņš Zilgalvis (F64)
    Saeimas deputāts ar smagiem apdegumiem ilgāku laiku būs spiests pavadīt slimnīcā. Ugunsgrēkā nopostītais dzīvoklis, kurā mita smagi cietušais Saeimas deputāts, bijis apdrošināts. Pagaidām gan nav zināms, cik lieli ir nama īpašniekiem radītie zaudējumi un kas tos segs.

    Glābis dzīvokli vai pats izglābts?

    Ugunsgrēks klusajā Rīgas centrā, Antonijas ielas daudzstāvu ēkā, izcēlās Pirmajā adventē pirms pulksten 21. Uz notikuma vietu izsaukti ugunsdzēsēji. Ieradās vairākas brigādes, jo tas bija paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.

    Drīz vien tapa zināms, ka cietis dzīvokļa īrnieks politiķis Artuss Kaimiņš, kurš guvis 10% ķermeņa apdegumu, un vēl kāda persona.

    Izglābts suns, un no mājas evakuēti vēl pieci cilvēki.

    Drīz vien Kaimiņam pastarpināti piederošais portāls Ritakafija.lv sociālo tīklu profila Facebook ierakstā vēstīja, ka tautas priekšstāvis ir slimnīcā ar roku apdegumiem, kurus ieguvis, cenšoties nodzēst liesmas. Kaimiņš ugunsnelaimē esot arī saelpojies dūmus un tika pieļauts, ka slimnīcā Artusam būs jāpavada trīs dienas.

    Drīz vien parādījās pirmie minējumi, kā tieši izcēlies ugunsgrēks. Kā viena no ticamām versijām tika minēta svece adventes vainagā – tā esot aizdedzinājusi vainagu, un izcēlies ugunsgrēks. Artuss esot mēģinājis pats saviem spēkiem apturēt uguni, bet tas neesot izdevies.

    Pēc pāris dienām parādījās jau cita versija – deputāts svētdienas vakarā esot smēķējis gultā un aizmidzis. Apkārtējie, pamanot, ka māja liesmās, izsaukuši ugunsdzēsējus, un tikai viņu ātrā reaģēšana ļāvusi izglābt politiķa dzīvību. Protams, to, kas noticis, noskaidros izmeklēšana.

    Īpašnieki izvērtē zaudējumus

    Artuss Kaimiņš jau vairākus gadus īrē dzīvokli Antonijas ielā, un tur viņš mājoja kopā ar savu suni Borhesu. Pēc notikušās ugunsnelaimes mājas pārvaldnieks Ļevs Šacs PDz apstiprināja – izdedzis Artusa Kaimiņa īrētais dzīvoklis.

    No plašiem komentāriem par tā vakara notikumiem viņš atturējās, sakot, ka patlaban notiek izmeklēšana. Tiekot vērtēti arī ugunsnelaimes radītie zaudējumi.

    «Māja pieder privātpersonām, Kaimiņš bija īrnieks. Vienīgais, ko varu precīzi pateikt, ir noskaidrots – ugunsgrēks sācies no guļamistabas,» sacīja Šacs.

    Viņš piebilda, ka dzīvoklī nepieciešams kapitālais remonts. Par kādiem līdzekļiem tas tiks veikts, vēl neesot skaidrs.

    «Zaudējumi ir lieli. Skatīsimies, ko teiks apdrošinātāji, runāsim ar Kaimiņu. Par to izteikties vēl pāragri,» uzsvēra pārvaldnieks. Visvairāk cietusī ir tieši guļamistaba, kur sadedzis teju vai viss, toties viesistaba tikpat kā neesot cietusi. 

    Vai Artuss liktenīgajā vakarā lietoja alkoholu un kurš no deputāta radiniekam arī nokļuvis slimnīcā – lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā.

    • Kas īsti notika Artusa Kaimiņa dzīvoklī? Ugunsgrēks sācies guļamistabā!
    • Rimšēviča ēra beigusies. «20 mani labākie dzīves gadi atdoti Latvijas Bankai.»
    • Supermodele Lagūna nopērk īpašumu ar visiem iemītniekiem. Taisnību meklē tiesā.
    • Miljonāram Ozolam jauna mīla. Pēc šķiršanās no Amoralle īpašnieces bauda romantiku. 
    • Leģendāro diriģentu Marisu Jansonu apbedī Sanktpēterburgā. Latvieši viņam aizved dzimtās zemes smiltis. 
    Privātā Dzīve nr50

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē