• TV ekrānā atgriezusies Laura Vonda: No sajūsmas piekliedzu visu Ziņu dienestu

    Kino un TV
    Anastasija Kuzminova
    27. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pēc vairāk nekā gada, kas pavadīts bērna kopšanas atvaļinājumā, televīzijās ekrānā atgriezusies LTV skatītāju iemīļotā ziņu moderatore.

    Pērn Laura Vonda laida pasaulē savu otro atvasi Albertu. Pagājušajā nedēļā viņa beidzot atgriezās darbā un atzina – par to esot īpašs prieks, jo dzīve ar mazuli pandēmijas laikā aizritējusi lielā noslēgtībā.

    «Kovidlaikā pat ciemošanās un veikali atkrita, palika tikai mājas dzīve. Jau ierasties televīzijā un satikt sen neredzētus kolēģus man bija piedzīvojums. Tāpēc radās sajūta, ka mana atgriešanās Zaķusalā bija ļoti skaļa un pamanāma,» pasmaida Laura un piebilst – jau pirmajā darbdienā satikusi vairāk cilvēku nekā visa gada garumā.

    «Biju tik priecīga, ka atvainojos kolēģiem, ka laikam jau piekliedzu visu Ziņu dienestu, satiekot katru no viņiem. Mana sajūsma bija patiesa,» PDz teic Vonda.

    Viņa atzīst – dzīvojot ar Albertu mājās, negaidītas korekcijas ieviesusi meitas attālinātajā mācīšanā, jo bija jāuzņemas arī mājskolotājas loma deviņgadīgajai Helēnai.

    «Sākumā to uztvēru saasināti, pārdzīvoju, ka nevaru pietiekami daudz piedalīties skološanā, jo mazajam ir savs režīms. Kad man gribējās iet ārā ar abiem bērniem, meitai bija jāmācās. Nav viegli visu salāgot un vienlaikus būt blakus abiem. Kādā brīdī piekusu un vienojos ar meitu – es uzticos viņai un mācīšanos atstāšu viņas pārziņā. Tā meita varēja justies atbildīgāka,» atklāj Laura.

    Atgriežoties Zaķusalā, Laura pamanīja – ir notikušas pārmaiņas. Pandēmijas laikā ziņu darbinieki ir sadalīti vairākās grupās un izkliedēti pa dažādiem stāviem, lai ikdienā nekrustotos. «Vairs neesam visi kopā atvērtā biroja tipa telpā, kur čum un mudž kā skudru pūznī. Bija grūti pierast, ka tagad ir krietni klusāk,» atzīst Laura.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē