• Timmas bijušajai romāns ar hokejistu Saulieti?

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    21. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Ārkārtējās situācijas uzliktie ierobežojumi nav šķērslis, lai arī šajā pavasarī virmotu mīlestība un veidotos jauni pārīši. Runā, ka pēc sāpīgās šķiršanās no basketbolista Jāņa Timmas viņa bijusī sieva uzsākusi romantiskas attiecības ar hokejistu.

    Ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā pērn plaši tika apspriests latvieša basketbola kluba Himki spēlētāja Jāņa Timmas sānsolis. Viņš aizgāja no savas daiļās sievas un dēla mātes Sanas, lai būtu kopā ar Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu – triju bērnu māmiņu, kas ir krietni vecāka par sportistu. Sana sāpīgi pārdzīvoja vīra nodevību un veltīja skarbus vārdus laulības izjaucējai.

    Daudzi gan mierināja Sanu, sakot – viņa ir skaista sieviete un ilgi viena nepaliks. Šķiet, beidzot šie novēlējumi ir piepildījušies.

    Vienā no pavasarīgajām dienām, kad saule mūs patiešām lutināja, daudzi steidza izbaudīt vasarīgos laikapstākļus un ārkārtējās situācijas uzlikto ierobežojumu dēļ centās vismaz pavadīt laiku uz terases. Arī Timmas bijusī sieva sociālajos tīklos dalījās ar foto, kas tapis uz daudzdzīvokļu mājas terases.

    Saslējusi uz nelielā kafijas galdiņa čībās ieautās kājas, viņa nesteidzīgi baudīja ūdenspīpi, kurai blakus rotājās divas glāzes atspirdzinoša dzēriena.

    Interesanti, ka pēc neilga laika ar tieši tādu pašu foto – no terases ar skatu uz ezeru – sociālajos tīklos dalījās arī hokejists Kaspars Saulietis. Turklāt kadrā nodevīgi iekļuvušas arī Sanas čības!

    Gada sākumā kļuva zināms, ka hokejists un viņa sieva sabiedrības dāma un influencere Katrīne Sauliete pēc 12 gadu kopdzīves nolēma iet katrs savu ceļu. Divu meitu māmiņa Katrīne pēc šķiršanās medijos izteikusies, ka pagaidām nealkst veidot jaunas attiecības. Iespējams, pirmo soli pretī pārmaiņām savā privātajā dzīvē spēris hokejists.

    PDz sazinājās ar Kasparu Saulieti, kurš sarunā ar PDz bija visai nevaļīgs, un, vaicāts, vai viņa jaunā simpātija ir slavenā basketbolista bijusī sieva, bija izvairīgs: «Savu privāto dzīvi nekad publiski necilāju presē. Komentārus nesniegšu, lai privātās lietas paliek pie manis.»

    Taču sociālajos tīklos gan abi brīvi ļaujas flirtam – cītīgi aplaimo viens otra fotogrāfijas ar sirsniņām un koķetē komentāros. «Jauns un svaigs!» Saulieša jaunāko fotogrāfiju, kur viņš pozē puspliks, atzinīgi novērtēja Sana.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē