• Tatjana Kargina pastāsta visu, kāpēc šogad vairs nestartē vēlēšanās

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    13. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tatjana Kargina.
    Foto: Facebook
    Tatjana Kargina.
    Kādreizējā «Parex» bankas vadītāja Valērija Kargina bijusī sieva Tatjana Kargina pirms dažiem gadiem nolēma izmēģināt spēkus politikā un cierēja uz Rīgas mēra amatu. Tagad viņa atzīst, ka politikā esot vīlusies.

    Tatjana Kargina – savulaik viena no bagātākajām sievietēm Latvijā –pirms diviem gadiem startēja Rīgas Domes ārkārtas vēlēšanās. Viņa krita nežēlastībā pēc tam, kad paviesojās itāļa Roberto Meloni vadītajā kulinārijas šovā. Tur izrādījās, ka tīkotāja uz Rīgas mēra vietu latviski runā krietni sliktāk nekā itālis. Pārmetumi uz zobgalības, kas gāzās pār viņas galvu, uzņēmējai bija liels pārbaudījums.

    Tagad sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Kargina neslēpj – viņai bijuši daži piedāvājumi startēt arī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, tomēr Tatjana pateikusi striktu nē. «Politikā vairs neiešu. Man nepatīk. Un arī negribu,» saka viņa. «Labāk attīstu pati savu biznesu un nodarbojos ar lietām, kas man sagādā prieku,» piebilst uzņēmēja, kurai savulaik piederējuši dažādi uzņēmumi, sākot no medicīnas kompānijas un beidzot ar bērnu rotaļlietu biznesu. Patlaban Karginai esot jaunas idejas, ar ko pelnīt naudu. «Tagad esmu iesaistījusies sev zināmā, bet kopumā jaunā biznesa virzienā, par kuru vēl pāragri runāt,» noslēpumaina ir Tatjana. Par dzīvi viņa nesūdzas.

    «Pagaidām izdzīvot un uzturēt savu lielo namu Vecrīgā vēl varu. Vienīgais, kas ir ļoti dārgi, – zemes nodoklis,» atzīst Tatjana.

    «Privātā Dzīve» pērn viesojās Karginas smalkajā dzīvoklī Vecrīgā. Dzīvoklis ir tiešām milzīgs, izbūvēts piecos līmeņos un iekārtots Itālijas noskaņās. Visapkārt greznas mēbeles, skapjos gadiem veidota antīka trauku kolekcija. Taču jau tad uzņēmēja atzina – iemācījusies taupīt. Ziemā lielu augšējo stāvu neapkurina.

    Vaicāta, kādas šobrīd ir viņas attiecības ar bijušo vīru Valēriju Karginu, Tatjana nopūšas un saka: «Diemžēl kopēju valodu mēs tā arī neesam atraduši… Arī jauna dzīvesbiedra man nav». Viņa stāsta – kad vien rodas iespēja, satiekas ar saviem dēliem. «Abi darbojas finanšu jomā. Vecākais dēls Rems dzīvo Šveicē, Maksims dažādās pasaules vietās, bet cenšas būt arī Latvijā, jo nodarbojas te ar nekustamo īpašumu biznesu,» par savām atvasēm stāsta uzņēmēja.

    Tatjana neslēpj – tikai tagad pamazām sākusi atgūties pēc savu vecāku nāves, kas viņai bijis liels emocionāls trieciens. «Īpaši pārdzīvoju tēva aiziešanu pirms trim gadiem, tas notika ārstu nolaidības dēļ… Pamazāk sāku atgūt līdzsvaru, un esmu nolēmusi biežāk iziet cilvēkos un ļauties interesantām sarunām,» apņēmusies Kargina.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē