• Stilistes Indras Salcevičas mīla pēc pusotra gada ir beigusies

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    6. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pirms gada stiliste atklāja, ka ir laimīgi precējusies, bet šajā decembrī paziņoja – ar savu lielisko vīrieti nolēmusi iet šķirtus ceļus.

    «Jā, mēs abi pieņēmām lēmumu izšķirties,» sarunā ar PDz apstiprina Indra. «Mums bija lieliskas, harmoniskas attiecības un kopā pavadījām brīnišķīgu laiku. Arī 2020. gads bija jaudīgs, darbiem pilns un nemaz tik melns, kā to mālē. Nebija noticis arī nekas traģisks mūsu starpā. Mēs vienkārši esam kļuvuši vairāk par draugiem, un tādi arī paliksim,» atklāta ir stiliste.

    Vaicāta, kādēļ attiecībās zudusi dzirkstelīte, viņa saka: «Nezinu. Tā notika!» Nebijis arī tā, ka attiecībās būtu ienācis kāds trešais. Indra atklāj, ka šobrīd viņas sirds ir brīva. «Cik zinu arī Kaspars ir brīvs, un gan jau manā un viņa dzīvē parādīsies jauns sirdsāķītis,» saka Indra.

    Divu dēlu mammas Indras un baristas Kaspara attiecības aizsākās pirms diviem gadiem un attīstījās strauji. Abi iepazinās saistībā ar kādu darba projektu, pēc tam viens otru pamanīja populārajā iepazīšanās lietotnē Tinder. Drīz vien sekoja pirmais randiņš un skaists rozā briļļu periods.

    Šā gada pirmajā dienā Indra publiskoja savu kāzu bildi, lai gan apprecējusies bija jau maijā.

    Pusotru gadu viņi bija nešķirami – gan ikdienā, gan ģimeniskos izbraucienos, gan romantiskos randiņos, kurus labprāt atainoja sociālajos tīklos, bet nu katram būs savs stāsts. Indra teic – tas nebija vienas dienas lēmums.

    Pēc paziņojuma par šķiršanos stiliste sāka izpārdot mēbeles. Jauna dzīve sāksies jaunā interjerā. «Jau sen biju plānojusi renovāciju dzīvoklī, un tagad līdz ar pandēmiju un darbiem, kas apstājās, varu to paveikt. Jauni saimnieki manām mēbelēm jau pieteikušies,» priecājas viņa. Remontam Indra jau laikus sapirkusi visu nepieciešamo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē