• Šomasei uzradies dziednieces talants — cilvēkiem palīdz ar akmeņiem un elpošanu

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    9. jūnijs, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Kamēr citi mūziķi steidz rīkot autokoncertus, Liene Šomase uz skatuvi neraujas. Tagad viņai ir cits aicinājums. Dziedātāja metusies ezoterikas lauciņā un ar elpošanas palīdzību dziedina ne tikai fizisko, bet arī garīgo veselību.

    Ļaudis pamanījuši, ka dziedātāja pēdējā laikā sevi arvien biežāk pozicionē neierastā ampluā. Viņa katru dienu faniem sociālajos tīklos atgādina, ka dzīve ir skaista, un dalās citās dzīves gudrībās. Liene Šomase darbojas ar akmeņiem un kristāliem, dodas pie dabas un apgaroti elpo; arī dziedātājas vizuālajā tēlā iezogas jaunas, maģiskas notis.

    Nesen viņa sākusi vadīt tehniskās mīlestības elpošanas retrītus. «Ir sākusies jauna ēra, jauns laikmets. Un cilvēkiem ir jāmaina domāšana, jo tā vecā domāšana, kas ir bijusi līdz šim, jādzēš ārā. Tā nestrādā! Ar elpošanu mēs varam atvērt jaunā laikmeta izjūtas. Pirms sešiem gadiem pati tās noķēru un sāku praktizēt. Pateicoties tam visam, mēs saprotam, ka dzīve ir skaista!» tā dziedātāja.

    Uz jautājumu, vai Lienei ir kāds sertifikāts, kas apliecina, ka viņa var mācīt elpošanas prakses, dziedātāja atbild: "Sertifikāts – tas nav nekas! Papīrus tu pats vari uztaisīt datorā vai izprintēt no Google un nolīmēt ar tiem visu kabineta sienu. Galvenais jau ir rezonanse. Tas, ka redzi – tava metode tiešām strādā,» uzskata viņa.

    «Reāls piemērs ir mans students, kurš sirgst ar onkoloģiju. Viņa ārsts teica, ka pēc tehniskās elpošanas vingrinājumiem viņam elpošana uzlabojusies par piecpadsmit procentiem. Ja agrāk viņš uz vienas kājas varēja nostāvēt 15 sekundes, tagad jau var 25. Un šo uzlabojumu pamatā ir elpošana un domāšanas maiņa, kas arī ir svarīga. Es tiešām ļoti gribētu, lai beidzot Latvijā visi mainītu savu domāšanu.»

    Ko par Šomases jauno talantu saka eksperti? Kurš cilvēks Lieni iedrošināja tam pievērsties? Lasi jaunajā Privātās Dzīves numurā!

    • Šomasei uzradies dziednieces talants. Cilvēkiem palīdz ar akmeņiem un elpošanu.
    • Kulakovs izstāsta visu par savām trešajām kāzām: «Neskanēja muļķīgais rūgts!»
    • Timma Latvijā lutina dēlu. Basketbolists beidzot atgriezies mājās.
    • Par Džemmas Skulmes māju miljonu vairs neprasa. Dēls atklāj, kāpēc pamatīgi nolaidis cenu
    • Krišjāni Kariņu uz velosipēda neviens neatpazīst!
    • Šķēpmetēja Lūša sunim mājas meklē kaimiņi. Kāpēc tā?
    Privātā Dzīve №23

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē