• Slēgti visi spa centri – slavenības vannojas publiski

    Slavenības
    Gita Vīksne
    10. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Jau mēnesi visi spa centri ir slēgti, tādēļ lielākajai daļai ļaužu atliek vien baudīt ūdens procedūras mājās.

    Nedēļas prieciņš

    «Vannā eju reizi nedēļā,» stāsta multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis. Lai relaksētos, vanna tiek bagātīgi piepildīta ar putām un to romantiski apspīd svecīšu liesmiņas. «Spa centru slēgšana manā dzīvē neko nav mainījusi, jo nebiju tur biežs klients,» saka viņš un atzīst, ka sporta zāles slēgšana būtu daudz nepatīkamāka. «Apmeklēju to regulāri, protams, ievērojot visus ierobežojumus.»

    Uzdāvina laiku sev

    «Atvēliet laiku sev,» aicina basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma. Pēc savas 30. dzimšanas dienas viņa dalījās ar foto no vannasistabas. «Arī manā dzīvē ir asaras un pārdzīvojumi, dažbrīd depresīvs noskaņojums, skumjas, satraukums. Kā jau visiem cilvēkiem, bet, kā mēdz teikt, nevienam neinteresē citu problēmas, jo pašiem pietiek savu,» prāto Sana un atgādina – skaisti foto sociālajos tīklos ir tikai tēls, un tas var būt maldinošs.

    Džakuzi zem klajas debess

    «Vairs necenšos visu paspēt, ar visiem satikties un pārdzīvot par katru sīkumu. Laikam iemācījos pateikt – nē,» saka bijušā ABLV Bank īpašnieka Oļega Fiļa draudzene Kristīne Jelinkska. Viņa nesen sevi palutinājusi ar džakuzi zem klajas debess – tāds pieejams uz privātas terases Liepupes muižas numuriņā. «Šis bija savāds periods manā dzīvē. Izdegu. Galvassāpes, sirdssāpes, asaras, medikamenti, visas iespējamās veselības pārbaudes, ātrās palīdzības izsaukumi. Slēdziens – veģetatīvā distonija. Man? Es taču varu vēl vairāk! Laikam nevaru,» samierinās Kristīne, ļaujot sev atslābināties.

    Pirmdienas – vannas dienas

    «Es mīlu pirmdienas,» atzīstas bijušais futbolists Jurijs Žigajevs. Tās ir dienas, kad vannasistaba un viss pasaules laiks pieder tikai viņam.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē