• Gada skaistākās kāzas — mūziķis Atis Zviedris apprecas Paradīzes kalnā

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    2. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Mārtiņš Plūme
    Pēc septiņu gadu draudzības 17. jūlijā jāvārdu viens otram teica grupas Flame&The Rolltones solists un viņa mīļotā sieviete Anete Korinte. Pēc laulībām Anete pieņēma vīra uzvārdu.

    Gribēja salaulāties gleznainā vietā

    Laulību ceremonija notika Paradīzes kalnā Siguldā. «Vēlējāmies, lai mūsu kāzas notiktu gleznainā vietā. Sākumā bija doma rīkot mežā, taču sapratām, ka tur būs problemātiska piekļūšana, kā arī būs sarežģīti atrisināt citas praktiskās lietas, tāpēc no šīs domas atteicāmies. Pateicoties manas grupas bundziniekam Uģim Eihvaldam, kurš ir siguldietis, atradām Paradīzes kalnu. Kad viņš šo vietu mums parādīja, tajā iemīlējāmies no pirmā acu skatiena. Liels paldies Siguldas domei par pretimnākšanu, dodot iespēju tur laulāties. Tās bija gada skaistākās kāzas,» žurnālam Privātā Dzīve stāsta jaunais vīrs Atis.

    Jaunais pāris vēlējās, lai viņu kāzu ceremonija noritētu gleznainā vietā.

    Ar Aneti mūziķis ir kopā jau septiņus gadus. Kāpēc tieši tagad izdomāja precēties? «Kāzām briedām jau labu laiciņu, līdz pērn es beidzot spēru šo nopietno soli un bildināju Aneti,» stāsta Atis. Bildinājums esot noticis pēc labākajām tradīcijām. «Lūdzu vecākiem meitas roku un pasniedzu Anetei gredzenu,» atklāj mūziķis.

    Jauno pāri laulāja Zviedru ģimenes mācītājs Artis Burovs. «Viņš ir klāt visos mūsu dzīves nozīmīgākajos notikumos – kāzās, kristībās, iesvētībās, bērēs,» atklāj Atis. Par vedējiem jaunlaulātie izvēlējās Rasimu pāri. «Kristaps un Baiba ir mūsu ģimenes tuvi draugi. Ar viņiem sadraudzējāmies ceļojuma laikā, pilnīgi netīšām satiekoties Gruzijā. Šķita likumsakarīgi aicināt tieši viņus, jo kaut kā interesanti mums tās dzīvītes krustojās,» skaidro mūziķis. Aktieris Kristaps Rasims ir arī viens no labākajiem un pieprasītākajiem kāzu vadītājiem Latvijā. «Brīdī, kad aicinājām Rasimu pāri par vedējiem, par to domājām vismazāk. Vispirms viņi mums ir tuvi cilvēki,» norāda Atis.

    Medusmēnesis Maltā

    Atšķirībā no citiem pāriem Zviedri kāzas rīkojuši nedēļas vidū – trešdienā. «Tas tāpēc, ka mūziķi brīvdienās ir aizņemti. Es vēlējos, lai mūsu dzīves nozīmīgākajā dienā būtu klāt gan mani muzikālie draugi, gan Anetes draugi, kuri ir mākslinieciski cilvēki,» saka Atis. Viņš priecājas, ka ārkārtīgi paveicies ar laikapstākļiem. «Dieviņš mūs svētīja ar lielisku dienu, jo vēl iepriekšējā vakarā domājām, vai nevajadzētu pārcelt laulību ceremoniju uz iekštelpām. Taču diena bija ideāla! Uzreiz pēc ceremonijas nedaudz uzlija lietutiņš, nosvētīja mūs, un jau uz fotosesiju bija kolosāls laiks – arī to lieliski savās fotogrāfijās iemūžināja mūsu kāzu fotogrāfs Mārtiņš Plūme,» viņš stāsta.

    Atis kāzām izvēlējās uzvalku bordo krāsā. «Uzreiz zināju, ka negribu klasisku melnu uzvalku. Šoreiz neizvēlējos uzvalku šūt, bet pirku to jau gatavu veikalā. Jāatzīst, ka iegādāties uzvalku, kurš tev patīk un arī der kā uzliets, nav no vieglākajiem darbiņiem. Nācās pasvīst! Kādu nedēļu meklēju. Savukārt Anetes kleita pirkta kāzu salonā Love Story,» atklāj viņš. «Laulības gredzenus mums darināja rotkalis Juris Leitāns – mākslinieks, kurš nodarbojas gan ar ādas un metāla apstrādi, gan juveliera lietām. Mums ir vienkārši, bet ļoti skaisti zelta gredzeni.»

    Pēc laulību ceremonijas svinības turpinājās Ratniekos. «Mums spēlēja lieliskākā grupa Latvijā The Rolltones ar Ati Ieviņu. Svinības tiešām bija izdevušās,» priecājas Atis.

    Uzreiz pēc kāzām jaunā Zviedru ģimene devās kāzu ceļojumā uz Maltu. «Baudām saules vannas, pludmales atpūtu pie tirkīzzila Vidusjūras ūdens, ēdam garšīgus ēdienus un mēģinām atslēgties no visa. Tagad esam Komino salā, skaistajā Zilās lagūnas pludmalē,» PDz atklāj Atis.

    Anetei šī ir pirmā, bet Atim otrā laulība. Ar pirmo sievu Lauru viņam ir dēls Rihards, kurš jau ir pusaudzis un šobrīd ar mammu dzīvo Zviedrijā. Ar Rihardu Atim ir labs kontakts, arī ar Aneti dēlam izveidojusies cieša draudzība.

    • Neredzēta bezkaunība - nelieši iedzīvojas uz Elīnas Garančas rēķina. Uzzini, ko par to saka operas zvaigzne!
    • Ingmārs Čaklais klusēja sešus gadus. Beidzot izstāsta patiesību par savu mīklaino pazušanu.  
    • Veca mīla nerūs! Juris Kulakovs iziet sabiedrībā ar bijušo.
    • Mūziķis Mesa traucas ar reaktīvo lidmašīnu.
    • Kā Antoņenko notievēja bez diētas.  Viņu nobiedēja ārstu prognozes!
    • Vasaras skaistākās kāzas: Mūziķis Zviedris apprecas Paradīzes kalnā, bet basketboliste Brumermane svin pasakainā muižā.  
    Privātā Dzīve nr31

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē