• Sipenieces meita Grieta par kļūdām, kādas latvieši pieļauj seksā

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kolorītās TV personības Baibas Sipenieces un mākslinieka Aivara Vīlipsona meitai Grietai Sipeniecei ir laimējies uzaugt brīvā un atraisītā vidē, kur cilvēka ķermenis un seksualitāte nekad nav bijušas tabu tēmas.

    Jau bērnu dārzā uz jautājumu par tēta profesiju meitēns bez liekas kautrības atbildējis, ka «Mans tētis zīmē plikas meitenes». Grieta sevi uzskata par seksuāli brīvu cilvēku, un patiesi lepojas, ka strādā intīmpreču veikalā «Sexy style».

    Atklātā sarunā ar Valdi Melderi «STV Pirmā!» sarunu šovā «Kad viņas satiekas» Grieta atzīst, ka lielākās mūsu sabiedrības problēmas intīmajā ziņā ir nespēja atraisīties un uztvert seksu kā normālu dzīves sastāvdaļu, no kurienes jau tālāk izriet gan nespēja gultā komunicēt ar savu partneri, gan arī citādā nepieņemšana un homofobija, kas Grietas vērtējumā Latvijā ir joprojām ir diezgan izteikta.

    «Un tad, ja šāds cilvēks vēl saka, ka viņa mīļākā grupa ir «Queen», tad es viņam – nu come on, vai tu vispār zini, kas bija Fredijs Merkūrijs?» – Grieta ir neizpratnē par daļu savu tautiešu uzskatiem, un turpina, ka “cilvēks jau piedzimstot nezina, kāda identitāte viņam ieprogrammēta, un to meklēt caur dažādām pieredzēm ir tikai normāli.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā uzzināsi arīdzan to, kādas būtiskākās kļūdas Grietasprāt latvieši pieļauj seksā un partnerattiecībās, un kas saistībā ar sarunas tēmu visvairāk uztrauktu triju meitu tēvu Valdi Melderi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē