• Sindija Vilde atkal brīva: Esmu uz pārmaiņu sliekšņa

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    5. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Savā dzimšanas dienā Sindija kameras priekšā pārtapa par draisku kaķsievieti.
    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA (ALEKSEJS BELOKOPITOVS)
    Savā dzimšanas dienā Sindija kameras priekšā pārtapa par draisku kaķsievieti.
    Pasākumu rīkotāja atkal nonākusi dzīves krustcelēs – izšķīrusies no sava libāniešu drauga, meklējusi jaunu dzīvesvietu un darbu.

    «Dažiem šķiet, ka 40 gados dzīve apstājas un drīz būsi vecmāmiņa, bet man ir tieši pretēji. Šobrīd manī ir tik daudz enerģijas, spēka un radošuma kā nekad,» saka Sindija, kura nesen nosvinēja 41. dzimšanas dienu un uzdāvināja sev skaistu fotosesiju.

    «Es vienkārši ļāvos tā brīža momentam, tam, kā jūtos savā jaunajā vecumā. Un tas sakārtoja manas domas – ko vēlos darīt, kurp tālāk doties. Un es vēlos uzdrīkstēties, lai vēlāk sevi nevajadzētu šaustīt,» teic Vilde.

    Pirms diviem gadiem Sindija, kas tolaik darbojās pasākumu organizēšanas jomā, nolēma kardināli mainīt dzīvi un pārcēlās uz ārzemēm. Taču darba plānus Portugālē izjauca kovids, un Sindija atgriezās. Latvijā viss bija jāsāk no nulles, un brīžiem nebūt nebija viegli. Pastrādājusi dažādos projektos, arī šajā gada nogalē viņa atgriezās pie darba meklējumiem.

    «Beidzamos divus mēnešus rakstīju dažādus projektus un izskatīju jaunas iespējas. Biju atvērta visai pasaulei un meklēju darbu pat Austrālijā,» atklāj Sindija. Tas jau vainagojies panākumiem, un drīz Vilde kādā uzņēmumā būšot vadošā amatā. 

    «Pa šo laiku paguvu arī kā spīkere uzstāties dažādos semināros, kur dalījos pieredzē un iedrošināju arī citus uz pārmaiņām. Jūtu, ka šo visu man vajag attīstīt.

    Tādēļ mēģinu veidot uz pašizaugsmi vērstu sieviešu kopienu starptautiskā līmenī, jo esmu pasaules putns.

    Gribu vest ārzemju lektorus uz Latviju, bet jāskatās, ko par to teiks kovids,» viņa saka. «Tveru mirkli un skatos, ko dzīve vēl man piedāvās,» tā Sindija.

    Patlaban Sindija meklē jaunu dzīvesvietu Rīgas centrā, jo arī viņas privātajā dzīvē ir izmaiņas. «Viss lielā tempā notiek gada nogalē, tāpēc esmu uz brīnišķīgu pārmaiņu sliekšņa,» pārliecināta ir viņa.  Vasarā Privātā Dzīve vēstīja, ka Sindija uzsākusi attiecības ar libānieti Rolandu, kurš Latvijā dzīvo jau desmit gadu, strādā informācijas tehnoloģiju jomā un darbojas kā uzņēmumu vadītāju personības treneris. Šis stāsts ir beidzies.

    «Es ļāvu savam karalim uzart manu sirdi ar mīlestību, un tagad es dodos dziļāk savā pazemē, lai kļūtu vēl stiprāka,» šādi nesen sociālajos tīklos Sindija raksturoja abu šķiršanos.

    Sarunā ar PDz viņa saka: «Mēs abi esam stipras personības. Kad satikāmies, mūsu starpā bija brīnišķīga eksplozija – mīlestības dzirksteles lidoja uz visām pusēm.» Sindija teic – kaut šķiršanās ir sāpīga, tagad izjūt vēl nepieredzētu enerģijas vilni.

    «Man atkal ir daudz brīvā laika, ko veltīt savai attīstībai un dēlam. Būdama attiecībās, ir jāpakļaujas ģimenē valdošiem noteikumiem, arī palīdzēt vīrietim, bet es iekšēji jutu, ka pati vēl neesmu sasniegusi savas karjeras virsotnes. Mēs ideāli papildinājām viens otru, bet es nemācēju atrast balansu. Piemēram, tā vietā, lai meklētu darba kontaktus ārzemēs, devos kopā ar mīļoto vīrieti ceļojumā, izvēlējos baudīt viņa klātbūtni.» Tomēr atzīst – tieši Rolands spējis viņā atmodināt iedvesmu uz pārmaiņām sevī: «Bez mīļotā vīrieša nebūtu attīstījusi savu potenciālu, un par šo esmu viņam ļoti pateicīga.

    Viņš man deva papildu spēku, iedrošināja darīt to, ko pati nebūtu paveikusi.

    Nevienu tik dziļi savā sirdī nekad vēl nebiju ielaidusi. Un savu mīlestības devu esmu saņēmusi. Turklāt tik skaistu, kādu nekad iepriekš neesmu baudījusi.»

    Sindija ir gatava doties tālāk – gan darbā, gan privātajā dzīvē, taču visam savs laiks. «Par attiecībām domāšu tad, kad stabili nostāšos uz kājām,» saka viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē