• Satikšanās ar meitu saraudina Andri Kiviču: Man jāslapstās, lai satiktu paša bērnu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Mūziķa Andra Kiviča nesaskaņas ar abu vecāko meitiņu māti joprojām nav atrisināts, līdz ar to arī tēva saskarsme ar bērniem ir stipri apgrūtināta.

    Kivičs, kurš nesen ar realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” starpniecību nāca klajā ar emocionālu meitenēm veltītu dziesmu, šoreiz ir saņēmis drosmi un dodas uz vecākās meitas skolu, lai viņu satiktu.

    Jau gaidot pie mācību iestādes tikšanos ar savu desmit mēnešus neredzēto atvasi, satraukums sit augstu vilni, taču Kivičs teic, ka ekstrēmos, izšķirošos brīžos vienmēr ir spējis saņemt sevi rokās un tā būs arī šoreiz.

    “Es jūtos tā, it kā būtu atgriezies nevis no Norvēģijas, bet kaut kādas Sibīrijas, un man tagad jāslapstās, lai kaut uz mirkli satiktu paša bērnu. Viss, ko es vēlos, lai ir atkal kā senāk, kā pagājušā gada jūnijā, kad mēs visi kopā tikāmies un viss bija labi” – runājot par savas dzīves sāpīgāko jautājumu, Andrim ir grūti valdīt emocijas.

    Kā notika abu īsā tikšanās, kā uz tēta parādīšanos reaģēja meitiņa, un kāpēc šis notikums noveda tēvu līdz asarām – uzzināsit, noskatoties video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē