• Sanda Dejus ar sniega lāpstu dodas uz dzīvnieku patversmi: Man ārkārtīgi patīk tīrīt sniegu!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    19. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Radio SWH balss, TV raidījumu un pasākumu vadītaja tā vietā, lai izbaudītu dīkas brīvdienas, guva prieku, tīrot sniegu dzīvnieku patversmes teritorijā.

    Brīvdienās Sanda Dejus kopā ar vīru Raivi un meitu Dārtu devās uz dzīvnieku patversmi Ulubele. Šoreiz ģimene ieradās, nevis lai vestu pastaigās četrkājainos iemītniekus, bet gan ņemtu rokās sniega lāpstas un atbrīvotu dzīvnieku patversmes teritoriju no biezās sniega kārtas.

    «Man ārkārtīgi patīk tīrīt sniegu! Taču pilsētniekam nav, kur īsti padarboties ar sniega lāpstu. Kad internetā ieraudzīju dzīvnieku patversmes Ulubele uzaicinājumu atsaukties brīvprātīgos sniega tīrītājus, ļoti nopriecājos.

    Kolēģis Kaspars Breidaks man sarūpēja sniega lāpstu. Vienu reizi aizbraucu pastrādāt kopā ar kolēģi, bet nākamajā reizē devos uz dzīvnieku patversmi ar ģimeni. Tas ir lielisks veids, kā pavadīt laiku – ir gan pabūts svaigā gaisā, gan labs darbiņš padarīts. Nākamajā dienā jutu, ka nedaudz pat sāp muskuļi,» gandarīta ir Sanda.

    «Biju izbrīnīta, ka sociālajos tīklos Ulubeles uzaicinājumam tīrīt sniegu bija ļoti daudz atzīmju – patīk, bet reāli atsaucības nebija tikpat kā nekādas,» atklāta ir viņa.

    «Pie viena aplūkojām arī dzīvnieciņus – trušus, kaķus. Samīļojām kucēnu un no sirds izbaudījām saulaino ziemas dienu. Mana piecgadīgā meita jutās kā zooloģiskajā dārzā, un patversmes darbiniekiem labprāt stāstīja, ka pati ir dažus mēnešus veca kaķa saimniece,» jaukās brīvdienas atceras Dejus.  

    Viņa ir apņēmusies braukt uz patversmi vēl un palīdzēt dažādos citos darbos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē