• Sabiedrisko attiecību speciālists Ainārs Ērglis jau gadu nelieto alkoholu: Man viss ir labi, jo es nedzeru!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    22. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ZIEDONIS PUMPURS (F64)
    «Mēs ar Unu nelietojam alkoholu kopš pagājušā gada augusta, bet negribam būt agresīvi alkoholisma apkarotāji,» skaidrojot sava tērpa izvēli, PDz sacīja sabiedrisko attiecību speciālists Ainārs Ērglis .

    Sabiedrisko attiecību uzņēmuma P.R.A.E. vadītājs Ainārs Ērglis ar sievu interneta vietnes Another Travel Guide galveno redaktori Unu Meisteri oktobrī vairākos pasākumos, kuros tika lietoti arī alkoholiskie dzērieni, ieradās tērpos, kuri bija aprakstīti ar dažādiem pretalkoholisma akcijas saukļiem un tēzēm latviešu un angļu valodā. Turklāt, kamēr citi malkoja vīnu, viņi vairāk dzīvojās gar bezalkoholisko dzērienu stendiem.

    Ainārs Ērglis skaidroja, ka krekli ir Veselības ministrijas kampaņas Spēks pateikt nē! sastāvdaļa.

    «Latvijas sabiedrībā standarta jautājumi ir: «Kāpēc tu šovakar nedzer? Vai tu neesi slims? Vai tu lieto antibiotikas?» Un cilvēki nespēj vai negrib uztvert manu atbildi: «Nē, man viss ir labi, jo es nedzeru!» Tāpēc šādi ar tērpiem, uz kuriem atrodamas atbildes, kāpēc nedzeram, ieviešam skaidrību,» sacīja Ērglis.

    Taujāts, kāpēc tik strikti likuši punktu alkoholisko dzērienu lietošanai, ka pat glāzi vīna saviesīgā pasākumā nevēlas nobaudīt, Ērglis uzsvēra: «Unai ir sarunas, māksla… Man arī ir skaidra galva!» Viņš uzskata, ka sarunas raisās daudz saturīgākas, ja tomēr ir skaidrs prāts. «Vien retajam kvalitatīvai sarunai noteikti nepieciešams malks vīna,» nosmēja Ainārs. Una to apstiprināja un piebilda – lai izskatītos elegantāk, viņa melno kreklu ar uzrakstiem papildinājusi vēl ar stilīgiem baltiem uzročiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē