• Ralfs Eilands ar Ūdrīša svētību pievienojies «The Hobos»

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    13. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    «The Hobos»&Ralfs Eilands.
    Foto: no publicitātes materiāliem.
    «The Hobos»&Ralfs Eilands.
    Pēc vairāku gadu pauzes uz skatuves atkal kāps grupa «The Hobos». Tās slavenākos hitus un arī vairākas jaunas kompozīcijas izpildīs dziedātājs Ralfs Eilands.

    «Mana visu laiku iecienītākā Latvijas grupa ir «The Hobos», tāpēc man ir milzīgs gods, ka viņi uzrunājuši mani būt par savas apvienības pievienoto vērtību, lai jau drīzumā atkal varētu publikai izpildīt savu mūziku,» sociālajos tīklos pagājušajā nedēļā paziņoja Eilands.

    Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Ralfs uzsver, ka nav ieņēmis grupas līdera Rolanda Ūdra vietu. «Neesmu kļuvis par grupas «The Hobos» dalībnieku. Esmu atsevišķs mākslinieks, kurš vienkārši pievienojies šai apvienībai klāt. Solists viņiem joprojām ir Rolands Ūdris. Tas nemainās,» skaidro Ralfs.

    «Pirms pāris gadiem biju runājis ar Ūdrīti un arī ar «The Hobos» džekiem, ka būtu baigi forši kopā pamuzicēt, varbūt viņi vēlas sarakstīt man kādu skaņdarbu. Mēs pat sākām mēģināt, bet kaut kā tā ideja palika, gaisā karājoties. Katrs bijām aizņemti savos projektos, tāpēc toreiz šī ideja tā arī nerealizējās,» stāsta Eilands.

    «Taču nesen man piezvanīja «The Hobos» čaļi un jautāja, vai es vēlos viņiem pievienoties koncertos. Un es ar prieku piekritu. Padziedāt kopā ar saviem elkiem ir milzīgs gods un arī atbildība,» piebilst viņš.

    Cik organiski Eilanda balss skan dziesmās, ko daudzus gadus izpildījis Ūdrītis? «Mēs studijā rakstām arī jaunus skaņdarbus, un džeki man uzreiz teica: «Necenties neko dziedāt tā, kā to darīja Ūdris. Tu esi Ralfs, dziedi pa savam!» Tā arī darīju.

    Rolands Ūdris nav aizvietojams. Un to arī nevajag darīt. Viņš ir mans elks, kura darbu esmu vienmēr apbrīnojis.

    Tāpēc trakākais, kas tagad varētu notikt, ja es censtos viņu kopēt. Ūdrītis man ir devis savu svētību, un absolūti atbalsta mūsu sadarbību,» priecājas Ralfs. Pirmā «The Hobos»&Ralfs Eilands uzstāšanās notiks Liepājā koncertdārza «Pūt, vējiņi!» atklāšanā 27. maijā.

    Citas interesantas ziņas lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    • Ko Mārtiņš Rītiņš atstājis saviem mantiniekiem? Trīs mēnešus pēc nāves kaps grima aizmirstībā.
    • Uzņēmējs Meinards Mētelis gatavs ņemt Pārdaugavas pieminekli. Viņam ir jau četri Ļeņini!
    • Uzzini, ko Latvijas varenajiem uzdāvināja Putins. un Lavrovs.
    • Ralfs Eilands pievienojies The Hobos. «Ūdrītis man deva savu svētību.»
    • Viss kļūst mežonīgi dārgs. Kā izdzīvot? Kulakovi pārsēžas smieklīgi mazā auto, Račs nepērk gaļu, bet reperis Prusax atzīstas: Vairs spontāni nepirkšu biļetes uz Dubaiju!
    Privātā Dzīve nr19

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē