• Puzikovs beidzot kļuvis par vīrieti un meklē sev sievu. Uzzini – kur un kādu!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    18. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nikolajs Puzikovs.
    Foto: F64
    Nikolajs Puzikovs.
    «Esmu izvirzījis sev uzdevumu – sakārtot privāto dzīvi,» saka Nikolajs Puzikovs, kas šo vasaru veltot aktīviem iepazīšanās mēģinājumiem.

    «Šobrīd man nav meitenes, esmu brīvs. Man ir 33 gadi, beidzot esmu vīrietis. Jūtos nostabilizējies. Man ir laba izglītība, stabils darbs, tagad tikai vēl vajag sieviņu un bērnus… Un to paveikšu tuvāko divu gadu laikā,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» teju vai kā priekšvēlēšanu apņemšanos atklājis dziedātājs Nikolajs Puzikovs.

    Viņš palepojies, ka pērn ieguvis bakalaura grādu tiesību zinātnēs Latvijas Universitātē, tas ļāvis pakāpties pa karjeras kāpnēm policijā, kurā viņš strādā jau 14 gadus. «Iepriekš biju kārtībnieks, tagad esmu inspektors. Policijā daudz ko nosaka izglītība. Ja tev tā ir, vari iet augstāk,» tā Nikolajs.

    «Man bieži prasa, kādai jābūt meitenei, lai man viņa patiktu? Nav viena konkrēta tipa, nespēju arī atbildēt – man patīk blondīnes vai brunetes. Ja sieviete ir skaista, viņai piestāv jebkādas krāsas mati.

    Man galvenais kritērijs vienmēr bijis, lai meitene nesmēķē. Es pats to nedaru.

    Vēl svarīgi, lai meitene ciena vecākus, ir labsirdīga. Viņai nav jābūt no mūzikas pasaules. Es pat to negribētu,» spriedis dziedošais policists.

    Viņš atklājis – kādu brīdi esot izmantojis iepazīšanās lietotni «Tinder», taču tajā vīlies. «Jāiepazīstas reālajā dzīvē, nevis virtuālajā pasaulē. Dažkārt tas, kas redzams bildēs, neatbilst tam, ko ieraugi, satiekoties ar cilvēku aci pret aci. Daudzas meitenes mūsdienās labi māk izmantot arī dažādus filtriņus…» zina teikt Nikolajs.

    Vaicāts, uz kādām vietām doties meitenēm, kuras vēlas ar dziedātāju iepazīties, Puzikovs smaidot atbildējis: «Lai nāk uz maniem koncertiem. Simpātiskas meitenes es vienmēr publikā pamanu.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē