• Policija pabeigusi izmeklēšanu par iespējamiem likumpārkāpumiem Bruknas muižā

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Šī gada 2. martā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa amatpersonas nosūtīja izskatīšanai pašvaldību administratīvajām komisijām administratīvo pārkāpumu lietas par iespējamo fizisko un emocionālo vardarbību pret vairākiem bērniem Bauskas un Vecumnieku novados.

    Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī ir pabeigta izmeklēšana administratīvo pārkāpumu procesu ietvaros par iespējamo fizisko un emocionālo vardarbību pret vairākiem bērniem biedrībā Kalna svētību kopiena, un otrdien, 2. martā, administratīvo pārkāpumu lietas ir nosūtītas izskatīšanai Bauskas novada domes Administratīvajai komisijai un Vecumnieku novada domes Administratīvajai komisijai.

    Saistībā ar diviem administratīvajiem procesiem par informācijas nesniegšanu, biedrībai Kalna svētību kopiena un nodibinājumam Saknes un spārni neatbildot uz Valsts policijas nosūtītajiem pieprasījumiem, tika pieņemti lēmumi par soda piemērošanu.

    Savukārt, resoriskās pārbaudes materiāli par iespējamajiem tiesību normu pārkāpumiem saistībā ar noslēgto līgumu un pakalpojuma sniegšanu vienam bērnam ir pārsūtīti pēc piekritības izskatīšanai un lēmuma pieņemšanai Labklājības ministrijai.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē