• Pēc 36 gadu laulības uzņēmēji Deičmaņi dala mantu: Tika izdarīts tā, lai nav viss vienā katlā

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    Marta Kalniņa
    15. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva (Aivars Liepiņš)
    Novembra vidū Mazās Mežotnes pils saimnieki nolēma sadalīt mantu un noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību.

    Laikrakstā Latvijas Vēstnesis atrodams ieraksts, ka 12. novembrī Regīna un Andris Deičmaņi vienojušies par visas mantas šķirtību. Mazās Mežotnes pils saimniece tēlniece Regīna Deičmane sarunā ar PDz atzina, ka šis lēmums gan nav saistīts ar nesaskaņām ģimenē un šķirt laulību Deičmaņi negrasās. Tā rīkojušies ģimenes biznesa interesēs.

    «Esam laulībā 36 gadus un reizēm strīdamies – kā jau visi pāri. Taču šobrīd vienkārši esam nolēmuši sadalīt savas biznesa lietas. Protams, katra biznesā viens otru atbalstām. Taču, ja gadījumā dzīvē notiek kas neparedzēts, katrs atbildēs par savu jomu. Tika izdarīts tā, lai nav viss vienā katlā,» sacīja viņa.

    Regīna un Andris iepazinās agrā jaunībā slavenajā poligrāfiķu diskotēkā un drīz vien apprecējās. To, ka ir svarīgi sadalīt darbības jomas, lai veidotu noturīgu laulību, Regīna akcentēja jau pērn intervijā žurnālam Pērle: «Mēs ar vīru esam ļoti dažādi, bet, papildinot viens otru, veidojam veselumu. (..) Būdami tik atšķirīgi, esam arī plēsušies savā starpā.

    Mūsu draugi jau zina, ka varam pārskaisties viens uz otru tā, ka pēc tam vajadzīga pauze.

    Vīrietis jau parasti grib visu kontrolēt, tāpēc sievietei vajag skaidri noformulēt savu darbības lauciņu. Un mana puse ir idejas, komunikācija, viss radošais. Ja kādreiz tā nebūtu to noformulējusi, iespējams, mēs jau būtu šķīrušies pirms kādiem divdesmit gadiem. (..) Tagad vispār ir super: vīrs vairāk ņemas ar lauksaimniecību, es – ar bērnudārzu un kultūras pasākumiem.»

    Laulātie jau daudzus gadus kopā saimnieko Mazajā Mežotnes pilī, bet oficiāli biedrība Mazā Mežotnes pils, kas rīko arī plenērus un koncertus, pieder Regīnai. Regīnai 15 gadus ir arī SIA Bērnudārzs Vinnijs, kurā ir 190 audzēkņi un 60 darbinieki. Savukārt Andris Deičmanis nodarbojas ar bioloģisko lauksaimniecību, audzē liellopus, viņam pieder uzņēmumi SIA Dunkuri un SIA Tamarix. Viņš arī apsaimnieko nekustamos īpašumus SIA Madaras nami.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē