• Pat jaunākais dēls uz Grigali skatās kā uz kaut ko jocīgu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    16. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Māris Grigalis ar ģimeni.
    Foto: Instagram
    Māris Grigalis ar ģimeni.
    TV3 laika ziņu vadītājs un radio «Star FM» dīdžejs Māris Grigalis atzīst, ka ne viss, kas aizrauj tēti, šķiet interesants arī dēliem.

    «Man ir trīs dēli – astoņus, sešus un divus gadus veci. Daudziem šķiet, ka trīs bērni vecākiem prasa ļoti daudz laika un darba. Tā, protams, ir, bet gribu atklāt, ka jaunākā puikas rotaļās mums ar sievu vairs nav jāiesaistās.

    Savā ziņā vecākie audzina jaunāko. Viņam ir divi lielāki brāļi, kas gan izklaidē, gan savu reizi iedod pa ausi.

    Kad nosēžos līdzās mazajam un sāku ar spēļu vilcieniņu braukt apkārt, viņš uz mani paskatās kā uz jocīgu. Viņam neinteresē spēlēšanās ar mantām. Viņu interesē tas, ko dara lielie brāļi,» jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā atzīst Māris Grigalis

    Dīdžejs neslēpj, ka viņam bērnībā bija sapnis par divstāvu gultu, ko nav varējis realizēt, tādēļ to tagad piepildījis saviem bērniem. «Lielākajam puikam nopirku divstāvu gultu un uzstāju, lai guļ otrajā stāvā, jo biju pārliecināts – dēlam tas patiks. Protams, gultu jau sen esmu pārmontējis, un dēls tagad guļ pirmajā stāvā. Vienas gultas vietā nu ir divas,» smejas Grigalis.

    Grigalim un bērniem atšķiroties ne tikai domas par gultām, bet arī multfilmām. «Šķita, ka viņiem patiks manā bērnībā populārākā multene «Nu, pagaidi!». Taču viņi uz mani skatījās kā uz marsieti – kā kaut ko tādu var skatīties? Viņi saprot «Sūkli Bobu», kuru atkal nesaprotu es.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē