• Pašmāju slavenību iedvesmojošākie novēlējumi jaunajā 2022.gadā

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    16. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Sabiedrībā populāri ļaudis gadu mijā PDz atklāja, ar ko īpašs bijis aizvadītais gads un kādus piedzīvojumus sagaida jaunajā 2022. gadā.
    Nākamais: Kārina Pētersone: Jauns amats un prieks par astoņām mazmeitiņām

    Agita Putāne: Atradusi laimi laukos

    Pirms diviem gadiem Agita Putāne slēdza savu galeriju Putti, kura Vecrīgā darbojās 25 gadus, un pārvācās uz dzīvi laukos Dūrmuižā. Tur 150 hektāru plašajā teritorijā darba netrūkst. «

    Savā teritorijā veidoju ekoloģisko līdzsvaru, domājot par dzīvniekiem un putniem. Tā man ir jauna aizraušanās, un es daudz lasu par šo tematu. Rūpējoties par dabu, esmu ļoti laimīga. Ar aizejošo gadu esmu apmierināta, jo pavadīju to labā noskaņojumā,» atzīst Agita. Viņa stāda mežu un apkopj bioloģiskās pļavas.

    «Mēs iegādājāmies tehniku, un mācīšos braukt ar lielo traktoru, jo ar mazo jau protu. Vēl es tagad vērošu putnus, jo esmu iegādājusies Latvijas ornitologu biedrības lekcijas,» priecīga ir Putāne.

    Agita, kas vēl pirms pāris gadiem bija īsta sabiedrības dāma un labprāt apmeklēja dažādus pasākumus galvaspilsētā, neslēpj – lielas intereses par to, kas notiek ārpus viņas plašumiem, vairs neesot.

    «Galīgi nealkstu pēc Rīgas dzīves. Nepārdzīvoju, ka nevaru baudīt kultūru, un arī sabiedriskās dzīves man nepietrūkst. Kad aizbraucu uz Rīgu, jāpiedomā par sejas masku, par dokumentiem, kas visur jāuzrāda, bet laukos tas viss mani neskar. Pilsētā jūtos pat apjukusi, visas šīs jaunās neērtības mazliet uzvelk. Tādēļ cenšos pēc iespējas mazāk kaut kur rādīties. Jaunajā gadā novēlu katram izvirzīt sev kādu prieku sniedzošu mērķi, uz ko iet. Bez tā nevar!» atgādina Agita.  

     

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē