• Pasaulslavenā latviešu modele Ginta Lapiņa pirmdzimtajam dos skandināvu vārdu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    17. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pasaulslavenā latviešu modele ir ceturtajā grūtniecības mēnesī un cer, ka viņas atvase varēs augt gan Latvijā, gan sava tēta dzimtenē Amerikā.

    Aizkraukliete savulaik defilējusi pasaulslavenu modes zīmolu – Dior, Louis Vuitton, Prada, Dolce & Gabbana – skatēs un bijusi zīmolu Miu MiuSportmaxMarc by Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier un Céline reklāmas seja.

    Pirms diviem gadiem viņa nosvinēja 30. jubileju un atzina, ka tagad vairāk pievērsusies ģimenes dzīvei. Lapiņa jau ilgāku laiku dzīvo ASV, un šogad modele kļūs par māmiņu.

    «Šobrīd jūtos fantastiski – burtiski septītajās debesīs no laimes. Nezināju, ka esmu stāvoklī gandrīz divus mēnešus, un nebija arī nekādu simptomu, kas liecinātu par grūtniecību. Ģimenes pieaugumu ar Braienu neplānojām, vien pārrunājām. Tādēļ, kad bērniņš pieteicās, tas bija viens foršs pārsteigums mums abiem,» sociālajos tīklos atklāja Lapiņa. Taču bija arī satraukuma pilns laiks, jo Ginta saslima ar koronavīrusu.

    «Es uzzināju, ka man ir kovids dienu pēc tam, kad sapratu, ka esmu stāvoklī gandrīz divus mēnešus.

    Nenoliegšu, tas bija emocionāli grūts posms. Ļoti pārdzīvoju, vai bēbim viss būs kārtībā. Pie ārsta varēju tikt tikai pēc Covid-19 izslimošanas,» neslēpa topošā māmiņa.

    Ginta vēlas, lai viņas atvase prot latviešu valodu, bet vārdu mazulim abi ar Braienu izvēlēšoties skandināvisku.

    Grūtniecības laikā modele ēdot visu, ko sirds kāro. Vislielākā kāre Gintai esot pēc arbūziem un mandeļu kruasāniem.

    Ar uzņēmēju Braienu Naitu, kurš tolaik nodarbojās ar apģērbu zīmola mārketingu, Ginta iepazinās 2017. gadā Ņujorkā pēc kāda modes šova. «Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena. Zināju, ka viņš ir mans īstais,» atzinās modele.

    «Mums bija attāluma attiecības, kas kādu laiku ir labi, ja gribi apkopot domas un izvērtēt iepriekšējās attiecības, taču pienāca brīdis, kad sapratām, ka vēlamies būt kopā. Man bija vieglāk mainīt dzīvesvietu, jo darbs tāpat paredz regulārus lidojumus. Tā es dzīvoju Losandželosā,» savulaik žurnālam Santa stāstīja Lapiņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē