• Par iespaidīgu summu izīrē māju, kurā kratīja Nilu Ušakovu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    31. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ziedonis Pumpurs (F64)
    Sludinājumu portālā ss.com ievietots piedāvājums īrēt māju Mežaparkā, kurā daudzus gadus kopā ar ģimeni dzīvoja bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs.

    Sludinājumā teikts, ka restaurētu un izremontētu māju klusajā Mežaparkā iespējams noīrēt par 3200 eiro mēnesī. Mājas kopējā izmantojamā platība ir 250 m², bet tai piegulošais zemes īpašums 2100 m². «Apkārt mājai ir plaša dārza teritorija, garāža – divām mašīnām. Mājā ir veikts kvalitatīvs un moderns remonts, saglabājot vēsturisku noskaņu. Mājas pirmajā stāvā ir plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu un izeju uz terasi, ēdamtelpa ar verandas lielajiem logiem, pilnībā aprīkota virtuve, kabinets, vannasistaba ar dušas kabīni un mazgātavas telpa. Otrajā stāvā ir četras atsevišķas istabas un divas vannasistabas. Savukārt trešajā stāvā ir liela papildu telpa,» teikts sludinājumā.

    Mājai ir arī pagrabs, un tajā ir divas telpas, kurās izvietotas ūdens, ventilācijas un gāzes apkures sistēmas. Kā īpaša ekstra tiek izcelts tas, ka mājā ir daudz iebūvēto skapju.

    Nils Ušakovs no šā īpašuma īrēšanas, pēc paša teiktā, atteicās drīz pēc iekļūšanas Eiropas Parlamentā – dažus mēnešus pēc tam, kad šajā mājā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs veica kratīšanu saistībā ar iespējamo kukuļošanu Rīgas satiksmes lietā. Mantu aizvešanai bija iznomāti vairāki kravas auto, un šo procedūru pat pieskatīja apsardzes darbinieki. Tolaik runāja, ka Ušakovs, iespējams, ar visu iedzīvi pārceļas dzīvot uz Beļģiju. Žurnālam PDz bijušais Rīgas mērs toreiz atzina, ka Latviju pamest negrasās.

    Savu izvākšanos no īpašuma viņš skaidroja: «Jau uzreiz pēc tam, kad kratīšanas laikā māja, kurā dzīvoju ne tikai es un sieva, bet arī divi nepilngadīgi bērni un vēl citi cilvēki, tika parādīta televīzijā un presē, sāku meklētu jaunu mājvietu. Tagad, kad pats lielu daļu laika pavadīšu darbā Briselē, mums māju vairs nevajag. Tāpēc esam atraduši dzīvokli. Tas ir Rīgā. Uz turieni tad arī savu iedzīvi pārvedām,» situāciju skaidroja Ušakovs.

    Aizkustinoši mīlas stāsti, šokējoši sānsoļi, atzīšanās, skandāli un paparaci – lasi jaunāko Privātās Dzīves numuru!

    • Izīrē Nila Ušakova slaveno mājokli. Neticēsiet, cik tas maksā!
    • Samanta Tīna smukuma vārdā šķiras no zobiem.
    • Kas glabājas mirušā miljonāra Valērija Maligina darbavietā?
    • «Līķus es vairs neēdu,» atzīst komponists Juris Kulakovs, kurš kļuvis par veģetārieti.
    • Kā Maestro Raimonda Paula mazmeita gatavojas kāzām?
    • Aktieris Andris Bērziņš izrāda savu sniegbalto mīlas ligzdiņu.
    Privātā Dzīve nr44

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē