• Olgas Rajeckas meita Marija strādā seriālā

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    7. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO: KASPARS KRAFTS (F64)
    Februāra sākumā televīzijas kanālā STV Pirmā! pirmizrādi piedzīvos jaunais režisora Intara Rešetina veidotais komēdijseriāls Terapeite bez grāda. Seriāla veidotāju komandā strādā arī dziedātājas Olgas Rajeckas meita, kura atšķirībā no mammas izvēlējusies režisores karjeru.

    «Šajā seriālā esmu klape,» sarunā ar PDz skaidro Marija. «Klape ir tā, kura dod startu, pirms tiek sākta filmēta kārtējā aina – dublis. Pateicoties klapei, vēlāk montāžas procesā var redzēt, ko tieši mēs filmējām, kas bija labs, kas nederīgs, kurā ainā gadījies kāds defekts. To visu es pierakstu, un tas atvieglo montāžas režisoram darbu,» savus pienākumus raksturo Marija.

    Viņa atklāj, ka jau kādu laiku strādā producentu kompānijā Onair Studios. «Seriāls Terapeite bez grāda ir tikai viens no mūsu kārtējiem jaunajiem projektiem. Esmu strādājusi arī citos seriālos, tāpēc nav tā, ka esmu iesācēja,» stāsta viņa. Arī režijas jomā Marija nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta. Viņa ir diplomēta režisore – 2017. gadā viņa pabeidza studijas augstskolā RISEBA, kur apguva audiovizuālo mediju mākslu.

    Pa šo laiku viņa uzņēmusi vairākus mūzikas klipus, īsfilmas, un nākotnes plānos ir vēl daudzi projekti. «Ļoti priecājos, ka man ir šī lieliskā iespēja strādāt blakus Intaram Rešetinam, redzēt, kā viņš strādā ar aktieriem, un mācīties no viņa.

    Tas man profesionālajā dzīvē ļoti noderēs, šobrīd kā tāds sūklis uzsūcu sevī pieredzi. Kā režisors Intars ir ļoti superīgs, jo tiešām strādā tik ilgi, kamēr dabū to, ko vēlas redzēt. Viņš nepadodas pēc pirmās neveiksmes. Intars ļoti labi zina, ko grib, un tas tiešām ir apsveicami,» režisoru slavē Marija.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē