• Notiesātā miljonāra Ivanova mājā mēģinājuši ielauzties?

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    13. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kaspars Krafts (F64)
    Par sievas Ellas slepkavības organizēšanu notiesātā un sodu izcietušā miljonāra Igora Ivanova dzīves draudzene vērsusies policijā, jo oktobra vidū kāds mēģinājis iekļūt Ivanova īpašumā Baltezerā.

    PDz iepriekš vēstīja, ka Igora Ivanova dzīves draudzene Diāna Uligaņeca dzīvo nemitīgās bailēs. Viņasprāt, kopš aktualizējusies Ivanova vēršanās Eiropas Cilvēktiesību tiesā pret Latviju, pieprasot kompensēt 54 miljonus eiro lielus zaudējumus, iespējams, nepatiesi apsūdzot sievas slepkavības organizēšanā un izkrāpjot vairākus nekustamos īpašumus, Ivanovs šogad piedzīvojis jau divas aizturēšanas un joprojām atrodas apcietinājumā.

    Uzņēmēja civilsieva – ukrainiete ar Ungārijas pilsonību – tagad piedzīvojot, kā viņa pati saka, bīstamu teroru. 25. septembrī nezināma persona melnā maskā viņai uz telefonu atsūtījusi draudu video, kur atklāj, ka zina Diānas mašīnas marku, krāsu un numuru, un pieprasa tikšanos. Pagājušajā nedēļā Ivanova dzīvesbiedre atzina, ka nesen piedzīvojusi vēl vienu iespējamo apdraudējumu savai dzīvībai un veselībai.

    «Vēl taču visiem svaigā atmiņā ir pirms pusotra mēneša nežēlīgais uzbrukums advokātam Pāvelam Rebenokam viņa mājā, kur advokāts tika nosists ar terases dēļiem. Tad, lūk,15. oktobrī mūsu mājā 44 sekundes pēc pusnakts pazuda elektrība. Bija slikti laikapstākļi, tāpēc uzreiz tam īpašu vērību nepiegriezu. Turklāt elektrība drīz vien atjaunojās.  Pēc kāda laika gaisma atkal izdzisa, nu jau uz 18 minūtēm. Elektrības sadales skapis ir ārpus iežogotās mājas teritorijas, un, tā kā biju uztraukusies, naktī ārā negāju. No rīta apskatījos, ka sadales skapi var atslēgt ar vienkāršu atslēgu, kāda ir nopērkama jebkurā būvmateriālu veikalā,» aizdomīgos notikumus izklāsta Diāna.

    Mājā nesen uzstādīta videonovērošana, un Diāna apskatījusies, ko kameras fiksējušas.

    «Mums ir statiskas kameras, kuras var pagriezt, tikai lietojot fizisku spēku. Un šajā naktī kāds kameras bija pagriezis uz sētas durvju pusi.

    Domāju, tās griezušas vairākas personas. Viens cilvēks, neparādoties ierakstā, to nebūtu spējis paveikt, jo kameras viena no otras atrodas 18 metru attālumā,» secina viņa. «Pēc tam devos apskatīt sētas puses durvis. Tās bija aizslēgtas, bet ir acīm redzams – kāds tur mēģināja iekļūt, jo ir bojāta slēdzene,» atklāj Diāna.

    Viņa par šiem notikumiem vērsusies ar iesniegumu policijā. «Vai notiks izmeklēšana un tiks ierosināta kāda lieta, pagaidām nezinu. Pagājušas jau gandrīz divas nedēļas, bet policija pat apskatīt notikuma vietu vēl nav ieradusies,» nopūšas Diāna.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē