• Normunds Jakušonoks: Gribi zaudēt draugu, aizdod naudu!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    27. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Aprīļa sākumā Latvijā populārais mūziķis saņēma nepatīkamu ziņu no Rīgas rajona tiesas Jūrmalā – no viņa tiek piedzīta nauda!

    Grupas Labvēlīgais tips taustiņinstrumentālista Normunda Jakušonoka vārds aprīlī izskanēja Rīgas rajona tiesā Jūrmalā. Pret viņu un Māri Lazdiņu vērsusies Swedbank, rosinot vienkāršotu procedūru par naudas piedziņu. «Māris Lazdiņš ir mans bijušais kolēģis – viņš ilgus gadus strādāja klubā Četri balti krekli par direktoru,» PDz stāsta mūziķis Normunds Jakušonoks, kurš bija Vecrīgā senākā deju un mūzikas kluba viens no līdzīpašniekiem gandrīz 20 gadus.

    Leģendārais klubs ir pārdots, un darba attiecības ar Lazdiņu ir beigušās, taču palikusi kāda nenokārtota lieta. «Mārim savulaik bija nepieciešams studiju kredīts, un es pirms septiņiem gadiem par to galvoju. Tolaik viņš bija mans padotais un mēs jau tik daudzus gadus bijām kopā strādājuši, tādēļ piekritu kļūt par viņa kredīta galvotāju.»

    «Cik saprotu, viņš šo kredītu nav atmaksājis. Tagad šo naudas summu mēģina piedzīt no manis,» atklāj Normunds.

    Viņš neslēpj – pandēmijas dēļ Normunds neesot tajā labākajā finansiālajā situācijā, un viņam neesot liekas naudas, lai segtu bijušā kolēģa parādu. «Studiju kredīts bija ap pusotra tūkstoša eiro. Plus vēl pāris simti nāca klāt procentos. Šeit vietā laikam būtu teiciens – gribi zaudēt draugu, aizdod viņam naudu! Es gan pa tiešo neko neesmu aizdevis, tomēr – esmu galvotājs. Māris ar mani jau ilgu laiku nekomunicē.

    Klubs pārstāja darboties pagājušā gada sākumā, un jau gadu un trīs mēnešus man ar to vairs nav nekāda sakara. Kopš tā laika arī neesmu Māri ne redzējis, ne arī ko par viņu dzirdējis. Droši vien man būs jābrauc pie viņa uz mājām un jārunā par šo lietu… Viņš visu laiku gan solīja, ka kredīts tikšot maksāts. Šogad atklājas, ka ir citādi. Šāds situācijas pavērsiens man ir diezgan negaidīts,» pauž mūziķis.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē