• Negaidīti no ārzemēm atgriežas Agritas pielūdzējs – kavalieris visai drīz sajūtas lieks

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Var tikai apbrīnot kanāla 360TV realitātes šova “Ģimene burkā” varones Agritas Bindres kūsājošo enerģiju un radošās idejas par spīti visiem dzīves sarežģījumiem. Par godu savai dzimšanas dienai viņa noorganizējusi meiteņu tematisko ballīti kolhoznieču stilā. Ir padomāts par katru detaļu – padomju laika transporta līdzekļi kā rekvizīti, ķiteļi, gumijnieki, rasols, samogons, siļķe, sīpoli, semočkas .. Priecē, ka pasākuma viešņas ir pieskaņojušās “dreskodam” , un arī mutīgas brigadieres runas veida atdarināšana Agritai padodas ļoti labi.

    Tomēr, šajā pilnīgi nesaderīgajā ainā pēkšņi ieraugot jauno draugu Jāni ar milzu rožu klēpi, gaviļniece burtiski zaudē valodu. Izrādās, Jānis speciāli braucis no Vācijas 16 stundas un savu ierašanos turējis noslēpumā līdz pat pēdējam brīdim. 

    “Es, protams, biju ārkārtīgi priecīga viņu redzēt. Mēs gan bijām norunājuši tikties nedēļu vēlāk, bet varbūt es kaut ko mazliet nojautu” – saka Agrita.

    Tomēr Jāņa ierašanās viņai liek arī steigšus drudžaini pārdomāt, ko nu iesākt ar rūpīgi izplānoto meiteņu ballīti, lai visi tajā justos labi un iederīgi.

    Kā atklājas vēlāk – Agritas rūpīgi izplānotajā meiteņu-kolhoznieču ballītē kavalieris visai drīz sajūtas lieks, un drīz vien vēlas doties prom – ne viņam tur kāds vīra cilvēks, ar ko parunāties, nedz saprotami tās paaudzes joki, par kuriem visas dāmas tik sirsnīgi smej.

    Izrādās arī, ka mīļotās apsveikšana dzimšanas dienā nav vienīgais iemesls, kādēļ puisis tik pēkšņi ieradies Latvijā. Atšķirtības mēnesis ieviesis abu attiecībās savas korekcijas, un notikuši arī daži pārpratumi. Tos nu Jānis vēlas izrunāt aci pret aci, un galvenais – tikt skaidrībā par to, kurp abu attiecības ved.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē