• Mūziķu menedžere Santa Kola: Pirmais šoka moments ir cauri, mēģinām pārorientēties

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Anastasija Kuzminova
    14. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Mūziķu menedžere atzīstas – sākums attālinātai strādāšanai bijis grūts, jo viņai ir svarīgi tikties klātienē, kad var redzēt un just otra emocijas.

    «Iepriekš mājās vispār nedzēru kafiju – tas bija darba tikšanos un koncertu dzēriens. Taču tagad darba sajūtai man uz palodzes ir kafijas krūze,» atklāj Santa. Organizējot savu biroju uz palodzes, Kola sapratusi – svarīga ir kārtība, jo tad ir priecīgāks prāts. «Man līdzās ir piezīmju blociņš, telefons. Sāku arī biežāk mājās nest ziedus pavasarīgai un radošākai izjūtai,» stāsta viņa.

    Kaut arī liela daļa darba jautājumu arī iepriekš tika risināti WhatsApp čatā, tikai tagad Santa sākusi apjaust, ka strādāt attālināti ir produktīvāk un vienkāršāk.

    «Vairs nav jāpārvietojas, visas tikšanās notiek mājās, var sarunāt jebkuru laiku un nekavēt. Tikšanās var būt gan divatā, gan plašā lokā. Pirms tam par lietotni Zoom vispār nezināju, jo nebija vajadzības, bet tagad saprotu – tā ir lieliska iespēja piedalīties konferencēs, kurās tagad ir pat vairāk dalībnieku, nekā bija klātienē,» saka Kola. 

     Viņa atzīst – darba kļuvis mazāk, jo vairs nav fiziskās klātbūtnes koncertos, taču Santa turpina plānot uz priekšu. «Pirmais šoka moments ir cauri, mēģinām pārorientēties. Tagad ir jauns formāts – viss notiek attālināti, pat sešas Tautameitas var ierakstīt katra savu partiju.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē