• Mūziķis Artūrs Duboks piepilda erotisku fantāziju — kas ir šī daiļava?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    31. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva, Youtube
    «Mūsdienās šāda aina, manuprāt, ir pat ļoti nevainīga,» par viņam veltītu puskailas daiļavas deju Rīgas centrā PDz saka grupas A-Europa solists.

    «Ar Karīnu esmu pazīstams jau sen,» par izskatīgo tumšmati, kas vienā apakšveļā dejo viņa priekšā galvaspilsētas centrā, PDz saka mūziķis Artūrs Duboks. Viņš nupat piepildīja erotisku fantāziju – jutās kā seksīgs automehāniķis, kas, sēžot pie 1967. gada izlaiduma auto Mercedes-Benz stūres, vēro erotisku deju Daugavas malā.

    «Reālajā dzīvē man gan nav nācies strādāt autoservisā. Taču varu nomainīt ģeneratoram siksnu un dzinējam eļļu, nomainīt riepu, samainīt sveces, un ar to laikam manas automehāniķa prasmes beidzas,» pasmejas Artūrs.

    «Es arī diez vai gribētu, lai dzīvē mana meitene izģērbtos līdz apakšveļai publiskā vietā,» atzīstas grupas A-Europa solists, kurš baudīja seksīgo deju sava jaunā videoklipā Tu un es filmēšanā.

    «Klipa idejas autors esmu es, un vispirms visu vajadzēja saskaņot un saņemt atļauju uzbraukt un filmēt uz AB dambja,» atklāj Artūrs.

    Garāmgājēju interese par puskailās meitenes deju bijusi liela, ik pa laikam vajadzēja skaļruņos atgādināt, lai tie neiet kadrā. «Karīna ir profesionāla dejotāja un pirms vairākiem gadiem jau filmējās vienā A-Eiropas klipā. Mūsu klipos ir bijušas dažādas meitenes – gan brunetes, gan blondīnes. Rudmates gan vēl nav, taču varbūt nākamajā klipā būs,» smej Duboks.

    Mūziķis neslēpj – tāpat kā daudzus citus mūziķus, arī viņu jau skāris Covid-19 otrais vilnis. «Jauno ierobežojumu dēļ visi šogad naktsklubos paredzētie koncerti tiek pārcelti uz nākamo gadu. Toties ir daudz brīva laika jaunu dziesmu un ideju radīšanai. Kā jebkuram normālam vīrietim, arī man ir plāns B, bet pagaidām tam vēl nav pienācis laiks. Vēl pacīnīsimies!» apņēmīgs ir grupas A-Europa solists.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē