• Multimediju mākslinieks Artis Dzērve uzsācis medus eliksīru biznesu

    Mākslinieks
    Gita Vīksne
    17. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Multimediju mākslinieks kopā ar meitu uzsācis medus eliksīru biznesu, bet par uzņēmuma firmas zīmi kļuvusi mākslinieka suns Korina.

    «Šajā vasarā bija ļoti daudz brīva laika, un tā dzima ideja par ģimenes uzņēmumu dzīves garšas baudītājiem Korina Elixir,» PDz pavēsta multimediju mākslinieks Artis Dzērve, kurš neslēpj – biznesā darbojas kopā ar meitu Barbaru.

    Viņš uzņēmumam apzināti devis savas suņu dāmas vārdu. «Korina visu laiku mani provocē. Uzprasās uz skaistiem portretiem, kuros regulāri arī tiek iemūžināta. Vienu tādu radīja arī mana meita. Gleznu ar Korinu saņēmu kā dāvanu dzimšanas dienā. Tā visu laiku stāvēja uz darba galda mana acu priekšā,» stāsta Artis, kura suņu meitene redzama arī uz logo.

    Iedvesmu medus eliksīra radīšanai Artis smēlies, šovasar viesojoties Sāremā. Tur piedāvāts līdzīgs produkts. «Tā kā mūsu ģimenei ir bišu saimes, nolēmām uztaisīt pāris eksperimentu ar medu. Gala rezultāts bija labs. Šobrīd piedāvājam medus eliksīru ar ingvera, citrona, dzērveņu, smiltsērkšķu un cidoniju garšu. Tie ne tikai stiprina imunitāti, bet, piemēram, ingvers ir brīnumlīdzeklis cīņā pret augstu asinsspiedienu.

    Šos dzēriņus regulāri lietoju arī pats – gan kā šotiņu no rīta, gan vakaros pie tējas.

    Nu jau esam paprāvs atkarīgo pulks, kam šis dzēriens ir kļuvis par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Tajā nav ne grama konservanta, viss ir absolūti dabisks,» lepojas Artis.

    Mākslinieks atzīst, ka pandēmija ietekmējusi viņa kā video mākslinieka nodarbinātību.  «Man šķiet, ka šis laiks ietekmē pilnīgi visus! Taču man ir paveicies, ka darbojos ne tikai Latvijā. Šogad te, man liekas, neesmu uztaisījis nevienu izrādi. Pirmo pusgadu pavadīju darbos Maskavā, bet pārējo laiku strādāju Lietuvā. Izrādes tiek gatavotas, pirmizrādes atrādot video formātā vai pārceļot uz nākotni,» teic Artis Dzērve.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē